Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexica Weiterová prekvapuje: Silikónové prsia!

Weiterová chce väčšie prsia. Tieto jej nestačia! Zobraziť galériu (8)
Weiterová chce väčšie prsia. Tieto jej nestačia!

BRATISLAVA – Pre úspech spraví čokoľvek! Dcéra speváka Otta Weitera (56), Nikola (20), žne v poslednom období jeden úspech za druhým. Príkladom môže byť nedávny zisk titulu majsterky sveta vo fitness-bikiny v Srbsku. Napriek tomu však nie je brunetka úplne spokojná so svojimi krivkami. Topky.sk zistili, že sa mladá športovkyňa rozhodla vylepšiť svoje prednosti.

Nikola Weiterová sa v nedeľu v srbskom Novom Sade stala majsterkou sveta vo fitnes. V kategórii bikín nad 163 cm potvrdila úlohu najväčšej favoritky a vybojovala zlatú medailu. Dcéra známeho speváka však nechce zaspať na vavrínoch a pre svoju dobre rozbehnutú kariéru plánuje urobiť maximum. A tak sa najnovšie rozhodla vylepšiť svoje telo. Nie však drením v posilňovni, ale pomocou plastickej chirurgie. Topky.sk zistili, že kučeravá brunetka čoskoro podstúpi operáciu pŕs. 

„Áno, je to pravda, plánujem si dať spraviť silikóny. Kvôli cvičeniu som prsia stratila. Preto by som chcela mať aspoň také, aké som mala pôvodne. Nie som však typ baby, ktorá to chce preháňať a dať si mega vnady,prezradila nám kráska dôvod, prečo chce ísť pod nôž.

„Som pevne rozhodnutá zákrok podstúpiť. Už v novembri som ho mala absolvovať, ale kvôli majstrovstvám som to presunula na december. Operácia prebehne na bratislavskej klinike,“ otvorene povedala Weiterová, ktorá chce 345 mililitrové implantáty. Tým by sa v jej prípade mala dosiahnuť približne veľkosť číslo 3. Ako nám tiež Nikola prezradila, jej mama nebola zo začiatku z rozhodnutia podstúpiť zákrok nadšená. Teraz je však dcére oporou. Rovnako tak aj fitneskin priateľ a otec.

Weiterová chce silikóny. Tieto prsia jej nestačia!
Zobraziť galériu (8)
Weiterová chce silikóny. Tieto prsia jej nestačia!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu