Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Načo plastiky tváre? Fergie si žehlí vrásky po svojom!

Speváčka Fergie má šmrnc aj bez plastiky. Zobraziť galériu (4)
Speváčka Fergie má šmrnc aj bez plastiky. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Vyhladená na prírodno! Aj keď speváčka Fergie (36) ešte zďaleka nepatrí medzi vykopávky, starostlivosť o pleť nijako nezanedbáva. Než by si ale mala ľahnúť pod skalpel, radšej volí cestu prirodzenosti. Účinný lifting tváre si zaobstarala jednoducho a bezbolestne – vďaka účesu!

Grify na vypnutú pleť ovláda dokonale! Zdá sa, že ozdoba kapely Black Eyed Peas sa nestala tvárou istej kozmetickej značky náhodou. Dôkazom môžu byť zábery z piatkového benefičného podujatia The Clinton Foundation Gala. Známa blondínka pred objektívmi zaujala vizážou, na ktorej by ste vrásky hľadali márne. Plastika však za tým nie je!

Croydon facelift – taký je anglický slangový výraz pre vyhladenie tváre za pomoci účesu. Ten spočíva v tom, že dáma si zopne vlasy na temene tak tuho, až si pri tom natiahne pokožku v oblasti čela, kútikov očí a lícnych kostí. Zdá sa vám to drastické? Nositeľky ulízaných drdolov tvrdia, že ich to nebolí. A pocit hladkej pleti bez kozmetických zákrokov im vraj za to rozhodne stojí.

Vďaka spomínanej úprave vlasov a krásnej asymetrickej róbe sa Fergie v predvíkendový večer stala doslova neprehliadnuteľnou. A to najmä vďaka tomu, že kliniky estetickej chirurgie zatiaľ oblúkom obchádza. „Počula som o nejakých smiešnych sumách peňazí, ktoré som minula na svoju tvár. To je však absolútna hlúposť,“ nechala sa počuť v nedávnom rozhovore pre magazín Allure. A treba uznať, že na prírodnej báze speváčka pôsobí priam očarujúco.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu