Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dánsky sexepíl úplne naostro: Modelka ukázala všetko!

Catrin Claeson Zobraziť galériu (10)
Catrin Claeson (Zdroj: V magazín)

KODAŇ – Ostych u nej nečakajte! Hoci je Catrin Claeson v šoubiznisových vodách takmer neznámou tvárou, dlho to už trvať zrejme nebude. Pred objektívom jej totiž nechýbajú výstavné krivky ani poriadna dávka odvahy. Keď fotograf zavelí „Vyzliecť!“, táto kráska odhalí aj najintímnejšie partie!

Nahé prsia a rozkrok ako na výstave! Aj tak by sa dali vystihnúť čiernobiele zábery, na ktorých Catrin veľa priestoru mužskej fantázii nedopriala. Svoje vzrušujúce krivky totiž prepožičala augustovému vydaniu magazínu V. A to, čo na jeho stránkach predvádza, rozhodne nepatrí do kategórie „nudné“.

Ani nahá, ani oblečená! Priehľadné kusy látky, pančuchy a doplnky, ktoré nezakrývajú práve najviac – to všetko počas dráždivého fotenia patrilo do výbavy škandinávskej krásky. Jej telo totiž predstavuje zriedkavú kombináciu superštíhlej figúry a okrúhlych vnád. Pri pohľade na výsledné fotografie preto treba uznať, že takúto zmyselnosť by bolo hriechom schovávať!

Catrin síce zo ženského pôvabu dostala do vienka naozaj slušnú nádielku, voči jej menu sú však internetové vyhľadávače akési imúnne. S výškou 180 centimetrov zatiaľ spolupracovala len s výrobcami spodnej bielizne (Agent Provocateur) a plážovej módy (Femilet Swimwear). Je ale pravdepodobné, že po tom, čo v časopise necudne obnažila aj „zostrih“ medzi nohami, budeme o nej počuť čoraz častejšie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu