Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Schudnutá Kirstie Alley machruje: Vytasila prsia aj prostredník!

Kirstie Alley Zobraziť galériu (9)
Kirstie Alley (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Začína vystrkovať rožky! Úbytok desiatok kilogramov sa u Kirstie Alley (60) nepodpísali len na odvážnejšom šatníku, ale aj na poriadne zdvihnutom sebavedomí. Okrem vylepšených kriviek a bujných predností totiž pridala do repertoáru čosi navyše – divoké gestá!

Lomcuje ňou druhá puberta? Aj takéto reakcie vyvolalo pondelňajšie pózovanie v daždivom New Yorku, kam Kirstie dorazila kvôli natáčaniu talkšou s moderátorom Davidom Lettermanom. Herečka totiž čakajúcich paparazzov pred štúdiom poriadne zaskočila. Spod dáždnika na nich vytasila imidž zrelej sexice a nespratnej tínedžerky v jednom. Vyzerala síce ako dáma, no miestami sa tak vôbec nesprávala!

To, že so štíhlejšou figúrou sa jej vrátil vyberaný vkus, blondínka začiatkom týždňa potvrdila dlhou purpurovou róbou. Spolu s driekom tentoraz nechala vyniknúť svojmu kyprému poprsiu, ktoré vďaka voľnejšej vrchnej časti šiat pôsobilo ako „na úteku“. Dokonale upravené vlasy, zlaté náramky a sandále – to všetko dotváralo dojem distingvovanej krásky. Avšak len do chvíle, kým Kirstie s neidentifikovateľnou grimasou neukázala prostredník!

O tom, že hollywoodska diva na staré kolená chytila druhý dych, svedčí jej neutíchajúci hlad po pánskej spoločnosti. Tejto pocty sa však so železnou pravidelnosťou dočkajú len mladí zajačikovia, ktorí majú čo robiť, aby Kirstie odolali. Na otázky typu „Chceš si vyraziť? Nezájdeme na večeru?“ sa totiž len ťažko odpovedá „nie“. Zvlášť pokiaľ za nimi nasleduje prísľub filmovej roly!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu