Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexepíl à la Pamela Anderson: Takto dráždi v podväzkoch!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson

LOS ANGELES – Sexbomba je späť! Keďže Pamela Anderson (44) polovicu života strávila v sexi bielizni alebo v červených plavkách, niet divu, že ani po štyridsiatke sa neváha navliecť do šteklivých súpravičiek. S jediným rozdielom – tentoraz majú podväzky s pančuchami jej vlastný podpis!

Vie, ako sa predať! Hoci niekdajšia hviezda seriálu Pobrežná hliadka bez retuše tváre veľa vody nenamúti, jej telo stále stojí za hriech. Dôkazom je jej čerstvý kontrakt s americkou značkou spodnej bielizne. Pamela sa totiž rozhodla, že za pár „drobných“ priloží ruku k dielu. Dámy spoza veľkej mláky si tak môžu za 35 dolárov zadovážiť samodržiace pančušky s jej vlastným logom!

Korzety so silikónmi ako na výstave, sexi lodičky a podväzky so silonkami, to všetko vyumelkovaná blondínka predvádza na reklamných záberoch. Výraznú úpravu grafikmi prehliadnuť síce nemožno, Pamela však dúfa v dobrý zárobok. Pýtate sa, či stačí jej meno na to, aby pančuchy išli na dračku? Hovorkyňa spomínanej značky tvrdí, že áno: „Táto spolupráca sadla dokonale. Pamela srší sexepílom a jej línia pančúch nie je výnimkou. Vie, ako vyťažiť zo svojich predností a táto kolekcia to len potvrdzuje.“

Či sa vychválené kúsky bielizne a nylonové doplnky uchytia, ukážu až najbližšie týždne. Prsnatá herečka a modelka však nie je jedinou zo sveta celebrít, ktorá s touto značkou spolupracovala. V minulosti sa jej upísala aj kráľovná striptízu a burlesky, Dita Von Teese.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu