Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

POTVRDENÉ! Šťastná Wisterová: Som tehotná, celá sa zväčšujem!

Moderátorka Vera Wisterová bude čoskoro mamičkou. Zobraziť galériu (9)
Moderátorka Vera Wisterová bude čoskoro mamičkou.

BRATISLAVA – Odhalila tajomstvo! Moderátorka Vera Wisterová (33) prežíva v týchto dňoch asi najkrajšie obdobie svojho života. Hlavným dôvodom je jej rastúce bruško, okolo ktorého ešte donedávna robila tajnosti. Včera nám však informáciu o svojom tehotenstve potvrdila a prezradila toho oveľa viac!

Najprv svadba, teraz bábätko! Veru Wisterovú sme včera podvečer stretli na Bratislavskom hrade, kde sa konal 11. ročník letných shakespearovských slávností. Pri pohľade na ňu sa nedalo prehliadnuť, že doslova žiari šťastím. A má na to veľký dôvod! Moderátorka je v piatom mesiaci tehotenstva a už čoskoro budú mať s manželom Jeremym svojho prvého potomka.

Vera nám v rozhovore opísala, aké boli jej pocity, keď sa o svojom druhom stave dozvedela. „Bola som veľmi vďačná, že sa to stalo. Keď sme boli konečne obaja na tom jednom kontinente, čo sa nám nestáva často, boli sme radi, že tehotenský test vyšiel pozitívne,“ poznamenala. Svojho manžela vtedy pre istotu radšej posadila a až tak mu túto novinku oznámila.

Zaujímalo nás, ako sa nastávajúca mamička v tomto období cíti. „Rastie mi úplne všetko. V skrini som mala kvantum vecí a teraz sa to radikálne redukuje,“ poznamenala so smiechom kráska. Ako tiež dodala, ranné nevoľnosti nemala. Skôr ju vždy navečer prepadne hlad.

Vera a Jeremy, ktorí sú manželmi od októbra minulého roka, sa už spoločne rozprávali aj o mene pre svoje bábätko. Definitívne si však ešte nevybrali. „Hovorí sa, že príde taký anjel, ktorý pošepne to meno. Tak čakám,“  povedala na adresu toho Wisterová, ktorá si spoločne s partnerom nezakladá na tom, či sa im narodí chlapček alebo dievčatko. Chcete vedieť o moderátorkinom tehotenstve viac? Pozrite si rozhovor!

Sledujte Topky TV: Vera Wisterová potvrdila svoje tehotenstvo a prezradila detaily.

Wisterova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu