Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vydatá Wisterová so zaobleným bruškom: Prehovorila o dieťati!

Wisterová so zaobleným bruškom a po boku svojho manžela. Zobraziť galériu (4)
Wisterová so zaobleným bruškom a po boku svojho manžela.

BRATISLAVA – Založia si rodinku? Moderátorka Vera Wisterová (33) a jej americký manžel Jeremy topkám prezradili, že sa nebránia spoločnému bábätku.

Veru Wisterovú sme nedávno stretli v spoločnosti v krásnych obtiahnutých šatách. Tie okrem jej postavy zvýrazňovali aj jemne zaoblené bruško. Okamžite to vyvolalo špekulácie, či moderátorka nie je tehotná.

Keď sme sa ryšavky na rovinu spýtali, či nosí pod srdcom dieťatko, po dlhšom tichu a následnom nádychu odvetila: „Myslím si, že raz ho určite budeme mať. No zatiaľ nie. Postupom času, keď bude priaznivá konštelácia, tak na ňom popracujeme,“ tvrdila nám Vera.

V súvislosti s "bábätkovskou" témou nás tiež zaujímalo, či sa už s manželom o dieťati rozprávali. „Ešte sme to nerozoberali. Nepredbiehame udalosti. Berieme život tak, ako prichádza,“ vyjadrila sa Wisterová, ktorá má s Jeremym mierne komplikovaný zväzok. „Stále pendlujeme medzi Slovenskom a Amerikou. A vyzerá to tak, že aj naďalej budeme. Vždy si porovnáme diáre a podľa toho sa zariadime,“ uzavrela červenovláska tému spoločného života. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu