Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Wisterová na verejnosti bez mejkapu: Vera, koľko máš rokov?!

Vera Wisterová bez mejkapu pôsobí o dosť mladšie. Zobraziť galériu (7)
Vera Wisterová bez mejkapu pôsobí o dosť mladšie.

BRATISLAVA - Ako taká študentka! Vera Wisterová (36) spolu s inými známymi tvárami zavítala do nedávno otvoreného detského areálu. Moderátorka so sebou vzala aj synčeka Harlowa (1). Mamička, ktorej pomaly ťahá na 40-tku, si pri tejto príležitosti vyšla na verejnosť bez mejkapu. A s prirodzenou tvárou by pokojne zapadla medzi mladé aupair-ky.

Mejkap robí zázraky! To, že líčidlá dokážu ženy poriadne zmeniť, je známe. Po internete ako dôkaz kolujú fotografie mnohých svetoznámych herečiek či modeliek, ktorých prirodzená tvár nie je až taká príťažlivá, ako napríklad na obálkach časopisov.

Sú však aj výnimky, na ktoré sa dá bez ujmy pozerať aj v prípade, že na sebe nemajú „omietku”. Takým prípadom je aj Vera Wisterová. Moderátorka celkovo nevyzerá na svojich 36 rokov a tak, ako ju príroda stvorila, pôsobí dokonca ešte mladšie.

Mamička ročného Harlowa sa ukázala v Bratislave v najväčšom česko-slovenskom playlande. Na ihrisko vyrazila bez mejkapu a nemala žiadny problém pózovať takto aj fotografom. Na snímkach vyzerá ako študentka, ktorá si privyrába opatrovaním detí. Materstvo jej teda evidentne prospieva...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu