Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pariškovej prvý manželský bozk: Takto vášnivo sa na neho vrhla!

Pariškovej prvý manželský bozk s Markom. Zobraziť galériu (9)
Pariškovej prvý manželský bozk s Markom.

BRATISLAVA - Bozk, ako sa patrí! Moderátorka Aneta Parišková (38) sa v piatok vydala za svojho kanadského priateľa Marka Sedlmaira (31). Topky.sk vám prinášajú exkluzívne zábery zo svadby, ktoré videl len úzky okruh priateľov.

Jojkárska moderátorka Aneta Parišková sa tajne vydala. O malej svadbe, ktorá sa konala v piatok o 11:00 na bratislavskom úrade, takmer nik nevedel. Iba moderátorkin brat a pár blízkych priateľov. To, že dvojica je konečne naplno šťastná, nám potvrdila v sobotu aj čerstvo vydatá Parišková.

,,Keď sa do mňa Mark zamiloval, vyhlásil, že si ma vezme za manželku hneď, ako to bude možné. Nuž, oženil sa so mnou hneď, ako to bolo možné," prezradila s úsmevom nevesta, ktorá má v auguste porodiť svojho druhého syna. Z prvého manželstva s českým podnikateľom Davidom Dočekalom už má trojročného syna Danielka.

Svoje šťastie a lásku mladomanželia spečatili vrúcnym bozkom. Aneta si k sebe manžela poriadne pritisla a vášnivo ho pobozkala. Pariškovej brat Adam (na zábere v pozadí), ktorý jej bol za svedka, i ďalší prítomní sa v tom momente rozosmiali. Takáto náruživá nevesta by vykúzlila úsmev na tvári zrejme každému...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu