Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Studenková prirovnala šou Hviezdy na ľade ku koncentračnému táboru

Zdena Studenková Zobraziť galériu (2)
Zdena Studenková

BRATISLAVA - Absurdný výrok, keď jedna z porotkýň v šou Hviezdy na ľade Zdena Studenková (52) prirovnala rozhodovanie o vyradení súťažiacich k posielaniu detí do plynu, poriadne otriasol aj tými silnejšími povahami!

Celý rozruch spôsobilo to, že diváci pri televíznych obrazovkách sa nestotožnili s názorom poroty, kto by mal súťaž opustiť. Čoho sa od porotcov dočkáme nabudúce? Hoci počas 4. finálového kola krasokorčuliarskej šou takmer všetci porotcovia i súťažiaci súhlasili s tým, že zo súťaže by mala vypadnúť práve Adriana Kmotríková, každý rešpektoval to známe "hlas ľudu, hlas boží". Práve esemeskujúci diváci totiž rozhodli, že do Ľadovej sprchy nepošlú plavovlasú moderátorku, ale hudobníka Tomáša Yxa Dohňanského (34) a tanečníka Tonyho Moisésa (29), ktorý na to napokon aj doplatil a súťaž opustil. No porotkyňa Zdena Studenková v tej chvíli zrejme zabudla, že konečné rozhodnutie je len a len na divákoch a praskli nervy. "Nie som vôbec stotožnená s výsledkami hlasovania," oboznámila prítomných. "Je to Sofiina voľba, v ktorej má matka dvoch detí rozhodnúť o tom, ktoré z nich pošle do plynu," vyriekla šokujúce prirovnanie, že musí vyberať medzi Yxom a Tonym. "To hádam nemyslí vážne," zašumelo v dave prítomných. "To je teda sila," krútili hlavami diváci.

Zdá sa však, že skutočne neadekvátne porovnávanie zábavnej šou s koncentračným táborom zaskočilo iba divákov. Televízia JOJ na tom zjavne nič nevhodné nevidí. "Porotu sme vyberali preto, aby zhodnotila výkony súťažiacich a takisto opísala dojmy z celej súťaže. Z tohto pohľadu je vyjadrenie pani Studenkovej zrejme v súlade s tým, čo jej momentálne prebiehalo hlavou. Ona určite vie, prečo to povedala," skonštatoval hovorca Jojky Ľudovít Tóth. Nový Čas teda požiadal o vyjadrenie aj herečku. "K tomu sa vyjadrovať nebudem. A okrem toho je nedeľa popoludní," oznámila a zložila telefón. Ktovie, akých "brutálnych" prirovnaní sa od porotcov dočkajú diváci v budúcnosti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu