Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obtiahnuté legíny a vnady v čipke: Ronaldova Irina opäť dráždila!

Sexica Irina Shayk pred objektívmi nesklamala - bola na zožratie Zobraziť galériu (9)
Sexica Irina Shayk pred objektívmi nesklamala - bola na zožratie

MADRID – Sexepíl, čo neomrzí! Aj tak by sa dala charakterizovať modelingová senzácia, ktorá nosí meno Irina Shayk (25). Tá nech si oblečie čokoľvek, zakaždým priťahuje pohľady ako magnet. Razí totiž heslo typu „čím obtiahnutejšie, tým lepšie“ – vie totiž, že jej božským krivkám sa nedá odolať!

Jej postavička nemá chybu! Hoci k úspechu tejto ruskej sexmbombe zaručene dopomohlo aj intímne zblíženie s Cristianom Ronaldom, dnes už v šoubiznise hrá sama za seba. Dôkazom je španielske fotenie, na ktorom Irina predvádzala topánočky z kolekcie Xti 2011-2012. Priehľadná od hlavy po päty však sotva zaujala obuvou – neprehliadnuteľnými sa už opäť stali jej okrúhle vnady a neoveriteľne sexi nohy!

Rozpustená hriva, čipkovaný top vystužený podprsenkou a priesvitné vsadenia v priliehavých nohaviciach! Týmito zbraňami plavovláska už opäť vyrážala dych najmä pánskej časti hostí. Pýtate sa, ako sa táto ruská krásavica vôbec dostala k špičkovým manekýnkam? Odpoveď je jednoduchá – neplánovane!

„Bola to čistá náhoda. Moja mama uvidela reklamu na autobusovej zastávke. Prišla som do miestnej školy krásy sprevádzajúc svoju staršiu sestru,“ zaspomínala si na svoje začiatky. „Všimol si ma človek z miestnej modelingovej agentúry a navrhol mi, aby som sa zúčastnila súťaže krásy Miss Cheľjabinsk.“ Rozprávkovú kariéru jej odštartovalo práve toto nečakané víťazstvo. S korunkou na hlave si to totiž namierila rovno na svetové móla počnúc Parížom a končiac až v New Yorku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu