Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ronaldova milenka vo svadobnom: Cristiano, to je ale krásna nevesta!

Irina Shayk hviezdi v najnovšej reklamnej kampani ako oslnivá nevesta. Zobraziť galériu (14)
Irina Shayk hviezdi v najnovšej reklamnej kampani ako oslnivá nevesta. (Zdroj: Alessandro Angelozzi)

NEW YORK – Pred oltárom by sa vynímala ako ozajstný skvost! Hoci Cristiano Ronaldo (27) a Irina Shayk (26) spolu randia už dlhší čas, zatiaľ svoj vzťah na vyššiu úroveň neposunuli. Ak by však futbalista pokľakol na koleno, vo veľký deň D by zaručene neľutoval. Z jeho milovanej polovičky je totiž úchvatná nevesta.

Chce mu naznačiť, že je pripravená? Ruská rodáčka pravidelne zdobí titulné stránky prestížnych magazínov a svoje krivky už prepožičala množstvu reklamných kampaní. Niet sa preto čo čudovať, že prijala ponuku propagovať novú líniu svadobných šiat módneho domu Alessandro Angelozzi. Je totiž oslnivo krásna a slobodná, no sobáš by v jej prípade mohol byť doslova na spadnutie.

Irina Shayk si pred objektívom zapózovala v tradičných, ale aj extravagantnejších kúskoch. Na každom zábere jej spoločnosť robí luxusný štvorkolesový tátoš, čo umocňuje pompézny nádych fotenia. Je však celkom možné, že zvodná brunetka túto zákazku rafinovane načasovala na tú správnu chvíľu a vysiela svojmu partnerovi jasný signál. V kuloároch sa totiž šušká, že Ronaldo by mohol Irine ponúknuť zásnubný prsteň už každý chvíľu.

Či futbalista mieni svoju polovičku v dohľadnej dobe požiadať o ruku, sám od seba určite neprezradí. V otázkach budúcnosti je nanajvýš obozretný a vo svojich odpovediach sa podrobnostiam šikovne vyhýba. „Nateraz chcem byť predovšetkým dobrým otcom svojmu dvojročnému synovi. V budúcnosti by som chcel jedno alebo dve ďalšie deti, ale to záleží od mnohých vecí,“ vyjadril sa na margo toho, či s krásnou modelkou plánujú založiť vlastnú rodinu. Ako sa teda zdá, svoje súkromie si zamilované hrdličky stále prísne strážia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu