Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Šťavnatý súboj zadočkov: Ktorá modelka ten svoj vystrkuje lepšie?

Miranda Kerr a Irina Shayk dráždia pred objektívom s obnaženými zadočkami. Zobraziť galériu (12)
Miranda Kerr a Irina Shayk dráždia pred objektívom s obnaženými zadočkami. (Zdroj: Raphael Mazzucco)

LOS ANGELES – Majú krivky na zabitie a najradšej sa váľajú v posteli! Keď prirátame známych životných partnerov a hviezdnu modelingovú kariéru, tak Miranda Kerr (28) a Irina Shayk (25) toho majú naozaj veľa spoločné. Ktorá z nich má však navrch pri pretŕčaní svojho zadočku?

Strapatá, bez šiat, a s pohľadom ako po divokom posteľovom čísle. V takejto podobe sa nechala zvečniť ruská sexica Irina Shayk objektívom renomovaného fotografa Raphaela Mazzuccoa. Ten si ju vybral ako božskú predlohu ženskosti a jej okrúhlym polkám ponechal cudnosť v podobe atramentovej škvrny. Tým však brunetka na sexepíle nestratila, práve naopak. Spoluprácu si nevedela vynachváliť!

Irina Shayk si zapózovala
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Raphael Mazzucco)

„Raphael je skutočný umelec. Spolieha sa na svoj inštinkt – zachytáva surový, prirodzený zmysel pre krásu svojimi šošovkami. Kniha CULO od Mazzucca oslavuje ženské tvary. Jeho práca je vášnivá a vplyvná,“ nechala sa Irina počuť po skončení fotenia. A treba uznať, že s výsledkom môže byť nadmieru spokojná.

S nahou pokožkou na trh tento mesiac vyšla aj mamička Miranda Kerr, ktorá svoju vyformovanú postavičku prepožičala magazínu Harper’s Bazaar. Fotenie však poňala v o niečo elegantnejšom štýle a na posteli stvárnila dámu po kúpeli. Na rozdiel od Iriny navyše svoje chrumkavé pozadie obnažila v celej kráse.  Po pôrode sa totiž cíti byť viac ženou než kedykoľvek predtým. „Materstvo mení pohľad na všetko. Vo vlastnej koži sa zrazu cítite pohodlnejšie,“ zdôverila sa v priloženom rozhovore pre novembrové číslo. Krátka materská dovolenke Mirande prospela priam dokonale!

Miranda Kerr v magazíne
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Harper’s Bazaar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu