Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Ronaldo sa ale má: Sexi Irina je ako prilepená... A vystrkuje oblý zadoček!

Irina Shayk si užíva blízkosť Cristiana Ronalda Zobraziť galériu (10)
Irina Shayk si užíva blízkosť Cristiana Ronalda (Zdroj: profimedia.sk)

SAINT TROPEZ – Je mu čo závidieť! Napriek tomu, že Cristiana Ronalda (27) a Irinu Shayk (26) zvyčajne delia tisícky kilometrov, vo vzťahu im to stále klape na výbornú. Ich spoločné chvíle sa totiž nesú v znamení romantiky a vášne. Ruská sexica sa od svojho miláčika ani nepohne a ako bonus tasí všetky ženské zbrane.

Sú ako dve hrdličky! Hoci portugalský futbalista tvorí s modelkou pár už viac než dva roky, naďalej medzi nimi lietajú iskry. Momentálne si spolu užívajú slnečné lúče na luxusnej jachte v obľúbenej juhofrancúzskej destinácii. A zatiaľ to vyzerá tak, že sa jeden druhého nevedia nabažiť.

Dôkazom Irininej lásky sú zábery, na ktorých je Cristianovi stále nablízku. Posediačky sa k nemu zozadu nežne privinula na chrbát a končatinami ho obopla ako kliešť. Športovcovi však jej dotyky vôbec neprekážali, práve naopak. Jej nohy si bez váhania chytil do rúk. Laškovanie medzi nimi neskôr nechýbalo ani poležiačky. Krásavica z Ruska milenca najskôr vybozkávala a potom sa nad neho autoritatívne obkročmo postavila. Pri predklone tak číhajúcim paparazzom vystavila svoj chrumkavý zadok v miniatúrnych oranžových bikinách.

O tom, že medzi dvojicou je všetko na najlepšej ceste k založeniu rodiny, svedčí prítomnosť Ronaldovho syna. Dvojročný chlapec totiž prejavuje svoju náklonnosť nielen k biologickému otcovi, ale aj k potenciálnej macoche. A Irina sa prehĺbenému putu ku Cristianovi juniorovi zatiaľ vôbec nebráni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu