Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sue Ellen z Dallasu v sedemdesiatke: Vyzerá lepšie ako zamlada!

Larry Hagman a Linda Gray pred rokmi a teraz Zobraziť galériu (5)
Larry Hagman a Linda Gray pred rokmi a teraz (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Vyzerá lepšie ako kedysi! Herečka Linda Gray (70) síce má už sedemdesiatku na krku, vyzerá však lepšie ako pred štvrť storočím. Blond vlasy, moderný účes a zachovalá postava – na Sue Ellen z Dallasu sa síce veľmi nepodobá, vyzerá však skvele!

Osemdesiate roky jej nesedeli! Pri pohľade na Lindinu fotografiu z roku 1984 a na tú dnešnú si asi každý pretrie zrak. Herečka totiž napriek pokročilému veku vyzerá lepšie ako vo svojich mladších rokoch. Linda, ako to robíš?

V herečkinom výzore zrejme nebude hrať úlohu len genetika. Mnoho jej fanúšikov a pozorovateľov sa zhoduje na tom, že v jej hladkej pleti bez vrások musí mať prsty aj šikovný plastický chirurg. Jej ruky, na ktorých sa najviac odráža vek, totiž vyzerajú aspoň o desať rokov staršie ako Lindina tvár!

Na úlohu svojho života – Sue Ellen Ewing v seriáli Dallas Linda nikdy nezabudla. „Boli to krásne časy. Nebola som však už mladou hviezdičkou, takže som sa na všetko dívala pohľadom dospelého človeka,“ prezradila Linda, ktorá sa stala Sue Ellen až keď mala 36 rokov. „Sue Ellen bola moja prvá veľká rola. Pôvodne chceli blondínku ako protiklad k Victorii Principal... napriek tomu som však úlohu získala,“ spomína.

Televízny hit z osemdesiatych rokov sa podľa všetkého opäť objaví na televíznych obrazovkách. Zmluvu s tvorcami podpísali začiatkom tohto roka okrem Lindy napríklad Larry Hagman (J.R.) či Patrick Duffy (Bobby).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu