Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kultový seriál Dallas: Namiesto veľkolepého návratu totálne fiasko!

Larry Hagman Zobraziť galériu (5)
Larry Hagman (Zdroj: SITA)

DALLAS - Najväčšia párty v histórii televízie sa zmenila v nechutnú drámu, ktorej výsledkom sú poriadne rozzúrení fanúšikovia. Tí sa nielenže nestretli so svojimi obľúbenými postavami z rodu Ewingovcov, ale prišli aj o slušný balík peňazí!

Brány svetoznámeho ranča Southfork sa pre divákov po prvýkrát otvorili v roku 1978 prostredníctvom televíznej stanice CBS. Pri príležitosti 30. narodenín seriálu Dallas sa jeho tvorcovia rozhodli usporiadať oslavu vo veľkom štýle, hodnú aj skutočných ropných magnátov.

Organizátori neváhali na slávnosť spojenú s natáčaním pozvať okrem hlavných protagonistov aj širokú verejnosť. Nadšení fanúšikovia sa okamžite vrhli na lístky v cene od 100 do 1000 dolárov, len aby si mohli zahrať po boku svojho obľúbenca. To, že sa k texasským hviezdam nakoniec vôbec nepriblížia, vtedy určite nikomu z nich ani len nenapadlo.

Šokujúce prekvapenie čakalo na priaznivcov Dallasu až v deň oslavy. Ochrankári totiž odmietli kohokoľvek vpustiť na nakrúcanie, a to i napriek vopred zakúpeným vstupenkám, ktorými sa rozhnevaný dav oháňal. Vyhodenie 400 dolárov si nabudúce poriadne rozmyslí aj jedna z oklamaných fanúšičok, Elizabeth Knight: "Bolo to príšerné sklamanie, absolútne nehodné takej sumy. Mám pocit, že so mnou poriadne vybabrali."

Či sa vôbec niekedy nájde vinník celého incidentu, je zatiaľ otázne. Momentálne si totiž zodpovednosť ako horúci zemiak prehadzujú organizátori nevydarenej udalosti so zástupcami Southforku.






Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu