Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sylvester Stallone smúti za Rambom

Sylvester Stallone Zobraziť galériu (8)
Sylvester Stallone

LOS ANGELES - Americký herec Sylvester Stallone oprašuje úspešné úlohy. Po boxerovi Rockym Balbaovi sa chystá priviesť na plátno ďalšie pokračovanie Ramba. Štvrtý diel osudov vietnamského veterána by sa mal začať nakrúcať v októbri v Thajsku.

Stallone, ktorý pred mesiacom oslávil šesťdesiatku, priznáva, že tentokrát bolo ťažké vymyslieť zápletku. "Politická situácia sa (od nakrúcania posledného pokračovania) veľmi zmenila. Proti komu máme bojovať? Proti Fínom? To nemôžete. Proti Holanďanom? To by nefungovalo. Dreváky nevyzerajú ´cool´," približuje úvahy nad scenárom, na ktorom sa spolupodieľal.

Za miesto deja nakoniec vybral Barmu, kde vládne vojenský režim. Presný obsah však doteraz nie je známy. Podľa servra IMBd.com by sa mal John Rambo vrátiť späť do akcie po tom, čo mu unesú dcéru. "Bude to akoby sám seba vyzliekal, tú starú časť svojej vojenskej osobnosti," prezradil o charaktere postavy Stallone, ktorý sa ujme aj réžie.

Prvý z troch doteraz nakrútených filmov o Rambovi uzrel svetlo sveta v roku 1982, posledný z nich pritom už pred 18 rokmi. Jeho druhá slávna filmová séria Rocky sa už dočkala piatich pokračovaní a šiesty diel je pred dokončením.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu