Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Rezort financií zaplatí za licencie SAP vyše 780 tisíc

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Softvérová firma SAP Slovensko získa za licencie na svoje produkty od ministerstva financií vyše 780 tis. eur. Ministerstvo si totiž objednalo licencie pre stovky používateľov v dvoch rokovacích konaniach bez výzvy na súťaž za 498,5 tis. eur a 283,1 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty. Rozhodnutie o zadaní zákazky podľa oznámení o výsledku verejného obstarávania padlo 14. decembra tohto roku.

V prvom prípade ide o rozšírenie platnej zmluvy o licenčnom pokrytí pre používateľov v rámci Daňového riaditeľstva SR. Konkrétne pre 349 používateľov systému MySAP Business Suite: Professional User a Payroll Processing pre 6 500 zamestnancov. V druhom prípade ide o rozšírenie licencií v rámci účtových a rozpočtových systémov rezortu financií pre 150 používateľov.

Spoločnosť SAP Slovensko, s.r.o. Bratislava bola založená v roku 1998. Jej jediným spoločníkom je nemecká spoločnosť SAP AG so sídlom vo Waldorf Baden. Predmetom činnosti slovenskej spoločnosti, podobne ako aj jej materskej firmy sú podnikové softvérové riešenia. Slovenská spoločnosť má v Obchodnom registri SR zapísané základné imanie vo výške 4,09 mil. eur.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu