Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trenčín si chce obstarať programovanie softvéru za 1,3 mil. eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Mesto Trenčín chce obstarať programovanie softvéru v predpokladanej hodnote 1,3 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Vyplýva to z Dodatku k Úradnému vestníku EÚ. Predmetom zákazky je implementácia a udržateľnosť projektu Elektronizácia služieb Mesta Trenčín. Lehotu na dokončenie stanovil zadávateľ od 1. júna 2014 do 31. októbra 2019.

Predmetom prvej časti zákazky je sprístupnenie navrhnutých povinných a voliteľných elektronických služieb s prepojením na Ústredný portál verejnej správy a centrálne registre. Predpokladanú hodnotu tejto časti vyčíslil obstarávateľ na 1,02 mil. eur bez DPH a lehotu na dokončenie stanovil od 1. júna 2014 do 31. októbra 2015.

Predmetom druhej časti zákazky je podpora prevádzky integrovaného informačného systému. Jej predpokladaná hodnota je 280 tis. eur bez DPH, pričom by sa mala dokončiť v čase od 1. novembra 2015 do 31. októbra 2019. Ročné náklady za druhú časť zákazky podľa verejného obstarávateľa nepresiahnu 65,73 tis. eur vrátane DPH.

Zadávateľ požaduje zábezpeku vo výške 3 tis. eur. Podmienkou účasti je vyjadrenie banky, nie staršie ako tri mesiace k lehote predkladania žiadosti o účasť. Banka v ňom potvrdí, že záujemca v prípade splácania úveru dodržiava splátkový kalendár a jeho bežný účet nie je predmetom exekúcie. Uchádzač musí predložiť minimálne jednu referenciu za obdobie predchádzajúcich 36 mesiacov, ktorá sa týkala poskytnutia dodávok hardvéru v minimálnej výške 500 tis. eur bez DPH.

Súťaž je užšia, o víťazovi rozhodne najnižšia ponuka, pričom zadávateľ sa rozhodol, že nepoužije elektronickú aukciu. Záujemcovia môžu predkladať ponuky alebo žiadať o účasť do 9. januára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu