Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

SkyEurope otvára priamu linku Bratislava - Istanbul

BRATISLAVA – SkyEurope Airlines otvára historicky prvé priame pravidelné spojenie medzi Bratislavou a Istanbulom.

SkyEurope začne prevádzkovať pravidelnú linku medzi tureckou metropolou a hlavným mestom Slovenska tri krát týždenne a ceny leteniek, ktoré sú už v predaji začínajú od 190 Sk bez poplatkov.

Z Bratislavy budú lietadlá SkyEurope od 28. apríla odlietať na istanbulské letisko Sabiha Gökçen vždy v pondelok, stredu a piatok o 23.00h a z Istanbulu do Bratislavy zasa v utorok, štvrtok a sobotu o 04:40h, let potrvá približne dve hodiny Istanbul so svojou unikátnou polohou na európskom i ázijskom kontinente je mestom s najväčšou populáciou v Európe a zároveň bude s najväčšou pravdepodobnosťou patriť k 16 mestám na svete, ktoré budú mať do roku 2020 viac ako 20 miliónov obyvateľov, pričom zostane jediným tohto druhu v Európe. Istanbul je jedným z najdôležitejších turistických a obchodných centier v Európe, vyhľadavaných čoraz viac i ako miesto nákupov či predĺžených víkendov ale i konferencií. Ponúka bohatú históriu, unikátnu architektúru, široký výber kulinárskych špecialít a skvelé možnosti na nákupy.

“Otvorenie hostoricky prvej priamej linky medzi Bratislavou a Istanbulom je ďalším významný krokom pre SkyEurope. Nové spojenie má obrovský potenciál a priamo odpovedá na rastúci dopyt nielen obchodných cestujúcich ale i dovolenkárov a všetkých, ktorí si nechcú nechať ujsť krásy chrámu Hagia Sofia, romantické zákutia Veľkého bazáru či navštíviť Bosporký prieliv,“ hovorí Steven Greenway, obchodný riaditeľ SkyEurope Airlines.

Všetky letenky si môžte zarezervovať na www.skyeurope.com.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu