Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

MODDOM: Inšpirácia pre krajšie bývanie

BRATISLAVA - V dňoch 17. až 21. októbra 2007 sa v areáli Incheba Expo Bratislava uskutoční už 12. ročník veľtrhu nábytku, bytových doplnkov a bytového dizajnu MODDOM.

Súbežne sa predstavia aj ďalšie výstavné podujatia, jubilejný 15. ročník výstavy technických zariadení budov TZB, 8. ročník výstavy domácich elektrospotrebičov a potrieb pre domácnosť TECHDOM, 9. ročník výstavy čistiacej techniky, čistiacich prípravkov, pomôcok a služieb CLEANTECH, 8. ročník výstavy svietidiel, skla, keramiky a porcelánu LUXDOM a tiež 6. ročník výstavy výtvarného umenia ART.

Na celkovej výstavnej ploche 15 000 m2 sa predstaví 250 vystavovateľov z 11 krajín (Maďarska, Poľska, Rakúska, Slovinska, Ruska, Francúzska, Pakistanu, Srbska, Talianska, Českej republiky a Slovenskej republiky). Česká republika má svoju oficiálnu účasť zastúpenú 35 vystavovateľmi v spoločnej národnej expozícii. Veľtrh sa stal už synonymom a tradíciou vo svete moderného nábytku, bytových doplnkov a dizajnu.

MODDOM predstavuje ucelenú prehliadku všetkého, čo súvisí s moderným, štýlovým i racionálnym bývaním. Zároveň poskytuje odbornej i širokej verejnosti emocionálny zážitok plný harmónie, elegancie i luxusu z vystavovaných exponátov. Novinkou na veľtrhu je expozícia vzorového bytu so zariadením od spoločností, ktoré na veľtrhu vystavujú.

Súčasťou MODDOMu je výberová prehliadka slovenského a zahraničného dizajnu DESIGN SALON, ktorú organizuje združenie Design Slovakia a patrí medzi najatraktívnejšie odborné sprievodné podujatia veľtrhu. V odbornom sprievodnom programe sú zaradené aj aktuálne marketingové témy, ako napr. Nové praktické rady pre nábytkárov, Nové trendy, Nový dizajn, ale aj Nové počítačové programy a technológie v oblasti tvorby a výroby nábytku.

Veľtrh bude otvorený pre odbornú i širokú verejnosť každý deň od 10.00h do 19.00h, v posledný deň veľtrhu v nedeľu 21.10.2007 od 10.00h do 18.00h. Každá vstupenka sa dostane do zlosovania o ceny v hodnote 750.000,- Sk. Veľtrh MODDOM je príležitosťou i výzvou dosiahnuť komerčný úspech, osloviť cieľových zákazníkov, prežiť kvalitné emócie a objaviť inšpirácie pre krajšie bývanie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu