Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Volajte toto leto v zahraničí len s T-Mobilom

T-Mobile tento rok priniesol dve roamingové prekvapenia. Vďaka Smart roamingu môžete prijímať na cestách v zahraničí hovory po celý čas zadarmo*. Druhý výhodný program Euro roaming zasa umožňuje posielať esemesky len za 3 Sk s DPH. Neváhajte a využite do konca augusta výhodné akciové ceny zahraničných volaní.

T-Mobile ako prvý mobilný operátor na Slovensku prišiel so znížením cien roamingových hovorov. Program Smart roaming je určený pre náročnejších zákazníkov, ktorí trávia v zahraničí viac času a najmä v krajinách, kde má zastúpenie T-Mobile. V nich môžete prijímať za poplatok 355,80 Sk s DPH mesačne hovory po celých 24 hodín zadarmo.

Prečo Euro roaming od T-Mobilu?

  • Hovory prijímate skutočne zadarmo (áno, zadarmo)

  • Bez ohľadu na sieť, v celej EÚ a Chorvátsku

  • Esemeskujete za 3 Sk s DPH


  • Euro roaming je úplná novinka určená pre zákazníkov, ktorí cestujú do zahraničia iba párkrát do roka, napríklad na dovolenku. Zákazník prijíma hovory každý deň od 17.00 do 20.00 hodiny miestneho času úplne zadarmo a esemeskujete len za 3 Sk s DPH. Navyše, akcia platí v rámci celej Európskej únie a v Chorvátsku bez ohľadu na to, akú sieť využívate.

    Smart roaming aj Euro roaming si môžete aktivovať na bezplatnej linke 12345. Viac informácií nájdete na www.t-mobile.sk.

    Táto ponuka platí pre všetkých zákazníkov s mesačnými programami do 31.8.2007. Služby Euro roaming a Smart roaming nie je možné kombinovať. Program Smart roaming stojí mesačne 299 Sk bez DPH 355,80 Sk s DPH a môžu si ho aktivovať zákazníci s programom 55Viac/Relax 60/Podnikateľ 90 a vyšším. *Prijímanie hovorov zadarmo platí v sieťach T-Mobile operátorov v krajinách Česká republika, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Holandsko a Veľká Británia. Podmienkou je dodržiavanie Zásad korektného využívania služieb, na základe ktorých má T-Mobile právo po prekročení limitu 1000 minút prichádzajúcich hovorov účtovať 11,8 Sk s DPH za 1 min. prichádzajúceho hovoru.
    Nahlásiť chybu

    Odporúčame

    Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

    Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

    Stream naživo

    Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

    Celý program

    Ďalšie zo Zoznamu