Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bývajte tak, ako si predstavujete

Až do 31.12.2012 máte v ČSOB možnosť získať spotrebný úver so 100 % zľavou z poplatku za spracovanie Zobraziť galériu (2)
Až do 31.12.2012 máte v ČSOB možnosť získať spotrebný úver so 100 % zľavou z poplatku za spracovanie (Zdroj: CSOB; lad)

V živote si položíme množstvo otázok. A asi ťažko sa medzi nami nájde niekto, kto by minimálne raz neriešil otázku svojho bývania. Či už počas študentských čias, kedy sa rozhodoval medzi internátom a podnájmom, alebo po nástupe do práce, za ktorou musel vycestovať do vzdialenejšieho mesta a dochádzanie mu príliš „nevoňalo“.

Niekto vydrží na jednej adrese celý život, iní zmenia domov niekoľkokrát. Jedno však zostáva pre všetkých asi spoločné – každý by chcel bývať podľa svojich predstáv

Utiahnuť kúpu nehnuteľnosti je finančne náročné, nehovoriac o následných výdavkoch súvisiacich s jej rekonštrukciou či následným zariaďovaním. Práve na tento účel slúžia spotrebné úvery.  

Ponuka spotrebných úverov na slovenskom trhu je v súčasnosti široká a podmienky získania sú stále výhodnejšie. V ČSOB je napríklad veľkou výhodou to, že pri žiadosti o úver si sami poviete, v akej výške chcete mať mesačnú splátku a v ktorý deň v mesiaci môžete úver splácať. Parametre úveru si tak dokážete flexibilne prispôsobiť svojím aktuálnym finančným možnostiam. Navyše, v ČSOB si prostredníctvom spotrebného úveru môžete požičať až 25 000 € na čokoľvek a to bez čakania – už počas prvej návštevy pobočky, bez ručiteľa alebo spolužiadateľa, bez založenia nehnuteľnosti a bez potvrdenia o príjme.

Či už si za peniaze zo spotrebného úveru plánujete zrekonštruovať byt alebo kúpiť nové zariadenie do domácnosti, alebo hoci aj auto, neváhajte a požiadajte oň čím skôr. Až do 31.12.2012 máte v ČSOB možnosť získať spotrebný úver so 100 % zľavou z poplatku za spracovanie.

Viac informácií o výhodných spotrebných úveroch získate v ktorejkoľvek pobočke ČSOB alebo na www.csob.sk

-reklamná správa-

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu