Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Najväčšie hviezdy medzi úrokmi

Najväčšie hviezdy medzi úrokmi.
Najväčšie hviezdy medzi úrokmi.

OTP Banka Slovensko priniesla klientom najvýhodnejšie úrokové sadzby na trhu na vybraných termínovaných vkladoch. Zhodnoťte svoje úspory najvyšším úrokom 3,75 % s viazanosťou na 2 roky a ďalšími najvýhodnejšími termínovanými vkladmi.

OTP Banka Slovensko, a.s. priniesla v decembri zvýšenie úrokových sadzieb na termínovaných vkladoch s kratšou viazanosťou. Pri vkladoch s viazanosťou 6 mesiacov je to 2,60 % p.a., pri viazanosti 1 rok je to 3,35 % p.a. a pri viazanosti na 2 roky je ú.s. 3,75% p.a.  Pre klienta sú to momentálne najvýhodnejšie sadzby na trhu.

Zvýšenie úrokových sadzieb prináša najlepšie zhodnotenie financií  na vkladoch s viazanosťou 6 mesiacov, 1 rok a 2 roky, ktoré môžu využiť všetci retailoví zákazníci pri otvorení nových termínovaných vkladov priamo na pobočkách banky. Termínované vklady patria v súčasnej dobe k najobľúbenejším bankovým produktom na zhodnotenie voľných finančných prostriedkov. Pri rastúcich úrokových sadzbách sa pre klientov zvyšuje aj atraktivita vkladov.  

 Akciové úrokové sadzby na terminovaných vkladoch pre fyzické osoby - občanov:

 Doba viazanosti vkladov Výška TV v EUR Aktuálna úroková
sadzba p.a.
 6 mesiacov od 150,00 2,60%
 1 rok od 150,00 3,35%

Chcete zhodnotiť svoje peniaze nadštandardne vysokým úrokom a zároveň mať možnosť výberu kedykoľvek a bez akýchkoľvek sankcií?

Bezkonkurenčný otp DYNAMIC vklad je tu práve pre Vás. Zriaďte si férový termínovaný vklad otp DYNAMIC s atraktívnym maximálnym zhodnotením. Na tomto vklade máte garantovaný priemerný úrok za celú životnosť vkladu pri viazanosti na 3,5 roka 3,60 % p.a., na 4 roky  3,80 % p.a. na 5 rokov 4,10 % p. a. s minimálnym vkladom 400 €. Vaše prostriedky môžete kedykoľvek a v neobmedzenom počte vyberať bez sankcii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu