Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mrazivý psychotriler Les poteší nielen priaznivcov hororu

Zobraziť galériu (16)
(Zdroj: itafilm)

7. januára mieri do našich kín psychotriler Les, ktorý vás zavedie do neslávne známeho lesa samovrahov Aokigahara v Japonsku. Uvedie distribučná spoločnosť Itafilm.

Les Aokigahara leží na úpätí hory Fudži a stal sa známym nielen pre spojitosť s démonmi z japonskej mytológie, ale predovšetkým počtom samovrážd, ktoré sem prichádza páchať niekoľko desiatok ľudí ročne. Aokigahara sa dokonca radí do prvej trojky “najobľúbenejších” miest samovrahov na svete. V roku 2003 tu našli 105 tiel a v 2011 sa tu pokúsilo vziať si život až 200 ľudí. Po roku 2011 prestali mieste orgány zverejňovať štatistiky samovrážd, aby tak zmenšili “popularitu” tohto miesta.

Psychotriler Les, ktorý zaručene poteší všetkých fanúšikov hororu, sa odohráva práve v Aokigahara, kde duše mŕtvych nedokážu nájsť pokoj. Tí, čo sa odvážia doňho vstúpiť na vlastnú päsť musia čeliť svojim najskrytejším a najtemnejším démonom. Sara prichádza do Japonska po tom, ako sa dozvie, že jej sestra-dvojička je už niekoľko dní nezvestná práve v lese samovrahov. Sara však cíti, že jej sestra je stále nažive a je šanca zachrániť ju. Les je však mocný a dokáže ovládnuť aj tú najracionálnejšiu myseľ. Neskutočné sa začne prelínať so skutočným a temné sily vtiahnu svoje obete hlbšie a hlbšie, až nebude cesty späť.

V hlavnej úlohe sa predstaví Natalie Dormer, ktorá si zahrala v megaúspešnom seriáli Hra o tróny a v svetoznámej filmovej sérii Hry o život

 

Viac o filme sa dočítate na webovej stránke itafilmu

LES

V KINÁCH OD 7. JANUÁRA

UVEDIE ITAFILM

-Reklamná správa-

Viac o téme: Les
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu