Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Super TAJNÁ promi svadba: Herecký pár si povedal ÁNO… Mesiac o tom nikto nevedel!

Prominentný pár si povedal áno. Zobraziť galériu (4)
Prominentný pár si povedal áno. (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Niekto chce svoju lásku vykričať do sveta a robí všetko pre to, aby upozornil na svoj veľký deň a niekto sa snaží, aby svadba prebehla v úplnej tichosti. Tým druhým prípadom sú aj herci Natalie Dormer (41) a David Oakes. Až teraz totiž oznámili, že už pred mesiacom si povedali svoje áno!

Po štyroch rokoch vzťahu a narodení dcérky sa herečka Natalie Dormer, známa zo seriálov Hry o tróny, vydala za snúbenca Davida Oakesa. Ten je tiež hercom, zahral si napríklad v seriáloch Kráľovná Viktória, Vikingovia či Borgiovci. Dvojica si však svoje áno povedala v úplnej tajnosti. 

Super TAJNÁ promi svadba:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Helen Sloan, Macall B. Polay / HBO)

Podľa Daily Mail bola svadba veľmi intímna, za účasti len pár blízkych priateľov. S nimi dvojica po uzavretí manželstva strávila večer a popíjala. Na verejnosť sa však táto informácia dostala až o celý mesiac neskôr. Prezradil to samotný ženích na sociálnej sieti. 

Super TAJNÁ promi svadba:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: BBC)

„Pred tromi týždňami sme uzavreli občianský sobáš počas intímneho a súkromného obradu v Bathu a nemôžeme byť šťastnejší!“ napísal David v pondelok na svojom profile. Dvojica sa spoznala v roku 2017 v divadle, kde obaja pôsobili, randiť spolu začali o 2 roky neskôr. Majú spolu 2-ročnú dcérku. 

Super TAJNÁ promi svadba:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.O.)

Viac o téme: David OakesNatalie Dormer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu