Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pavúčí muž Peter Parker sa vracia, tentokrát s novou tvárou!

Spider-Man Zobraziť galériu (10)
Spider-Man

Filmový trhák o pavúčom mužovi s novými tvorcami aj hercami by sa mal objaviť na plátnach slovenských kín v lete 2012. Predstavitelia spoločností Sony Pictures a Marvel Studios sa rozhodli nenakrútiť pokračovanie filmu Spider-Man 4, ale zvolili si úplne nový začiatok.

 Nový filmový Spider-Man v hlavnej úlohe s Andrewom Garfieldom (Sociálna sieť) bude uvádzaný pod názvom "The Amazing Spider-Man" (rovnaký názov nesie aj komiksová séria Stana Leeho zo 60-tych rokov). Scenár sa venuje úplným začiatkom tejto legendárnej komiksovej postavy.

Réžie sa ujal Marc Webb (500 Days of Summer). V snímke si navyše zahrá aj sympatická Emma Stone (Easy A, Všetky moje ex).

Nový trailer k filmu The Amazing Spider-Man

Amazing Spider-man

 

O filme:

Študentovi Petrovi Parkerovi zomreli rodičia, keď bol ešte malý a preto žije od detstva so svojou jedinou tetou Mary v Queense. Pracuje v školských novinách ako fotograf, túži po láske a veľa času trávi so svojim kamarátom Harrym. Počas jedného pokusu ho v škole uhryzne geneticky upravený pavúk a Peter čoskoro zistí, že má neuveriteľnú silu a schopnosti. Najskôr sa ich snaží využiť na získanie peňazí, ale keď sa stane súčasťou tragédie, ktorá  sa odohrá neďaleko jeho domova, rozhodne sa bojovať proti zločinu...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu