Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Milenci zo Spider-Mana: Kúpili si hniezdočko za 2 milióny eur!

Andrew Garfield a Emma Stone Zobraziť galériu (7)
Andrew Garfield a Emma Stone (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hollywoodska herecká dvojica Emma Stone a Andrew Garfield si kúpila dom v Beverly Hills. Pár, ktorý doteraz zdieľal spoločný byt v New Yorku, si zadovážil nehnuteľnosť s rozlohou 359 metrov štvorcových.

Jednoposchodový dom kedysi patril hercovi a komikovi Dudleymu Mooreovi. Stone a Garfield v ňom budú môcť využívať štyri spálne, tri a pol kúpeľne, bazén, kozub a drevenú terasu. Hlavná spálňa a kúpeľňa má francúzske okná s výhľadom na záhradu a bazén. Dvojica dom údajne kúpila za 2,5 milióna amerických dolárov (v prepočte približne 1,96 milióna eur).

Dvadsaťštyriročná herečka a 29-ročný herec sa dali dohromady pri nakrúcaní snímky Amazing Spider-Man (2012), v ktorej si on zahral pavúčieho muža a ona jeho lásku Gwen Stacy. Emma Stone sa do širšieho povedomia dostala filmom Superbad v roku 2007. Potom sa objavila v snímkach Zombieland (2009) či Všetky moje ex (2009). V roku 2010 získala svoju prvú hlavnú úlohu v romantickej komédii Easy A, za ktorú ju nominovali na Zlatý glóbus.

Po nej nasledovali snímky Ide len o sex (2011), Bláznivá, hlúpa láska (2011), Farba citov (2011) a spomenutá Amazing Spider-Man. Koncom januára bude mať v slovenských kinách premiéru krimidráma Lovci gangstrov, v ktorej si okrem Stone zahrali aj Ryan Gosling a Sean Penn.

Andrew Garfield sa narodil v Los Angeles, no od troch rokov žil v anglickom Surrey. Svoju kariéru odštartoval v tínedžerskom seriáli Sugar Rush (2005 - 2006) a v roku 2007 sa objavil v seriáli Pán času (2005). Upozornil na seba vo filmoch Chlapec A (2007), za výkon v ktorom získal cenu BAFTA, Hrdinovia a zbabelci (2007), Kráľova priazeň (2008) či Imaginárium Dr. Parnassa (2009).

Prelom prišiel so snímkou Sociálna sieť (2010), kde stvárnil Eduarda Saverina a získal nomináciu na Zlatý glóbus i cenu BAFTA. V roku 2010 si tiež spolu s Keirou Knightley a Carey Mulligan zahral v dráme Neopúšťaj ma. Garfield a Stone sa objavia aj v pokračovaní snímky Amazing Spider-Man, ktorá by mala byť v slovenských kinách od 1. mája 2014. Informácie pochádzajú z webovej stránky aceshowbiz.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu