Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Otvoria letné kino

Amfiteáter je najväčším a zároveň najlacnejším bratislavským kinom.
Amfiteáter je najväčším a zároveň najlacnejším bratislavským kinom.

BRATISLAVA - Bratislavský amfiteáter je s kapacitou 6 550 miest na sedenie a 3 000 miest na státie najväčším kinom v hlavnom meste. Zaujímavosťou však je, že býva otvorený len niekoľko týždňov v roku. Tohtoročnú premiéru bude mať práve dnes!

Navyše je tiež najlacnejším kinom, pretože jednotné vstupné je tu 49 korún. Filmový program v bratislavskom amfiteátri je naplánovaný do 6. septembra a ak bude priaznivé počasie, možno sa tu bude premietať aj na jeseň. "Vstupné a výber filmov je to, na čo chceme prilákať návštevníkov," povedal Marcel Šimončič, riaditeľ spoločnosti prevádzkujúcej amfiteáter. Za lístok zaplatíte jednotnú cenu iba 49 korún, čo je pravdepodobne najmenej spomedzi všetkých bratislavských kín.

V ,,amfíku“ začínajú premietať od 2. augusta. Prvým filmom je tretí diel Hviezdnych vojen. Filmový fanúšik si však bude môcť vychutnať takmer všetky letné premiéry, ktoré prišli na Slovensko. Premietač roztočí filmové kotúče počas letnej sezóny trikrát do týždňa a to v momente, keď bude v hľadisku viac ako 10 ľudí. "Rekord v počte divákov je približne 600. Avšak nepremietame pre počty, ale kvôli úžasnej atmosfére kina pod holým nebom," dodáva Šimončič. Peter Sedláček Foto Tibor Vecan

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu