Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Toy Story 3: Príbeh hračiek prekonal rekordy

Toy Story 3: Príbeh hračiek
Toy Story 3: Príbeh hračiek

Toy Story 3 na filmovom plátne opäť privíta Woodyho (v origináli Tom Hanks a v slovenskom znení Rastislav Sokol), Buzza (v origináli Tim Allen a v slovenskom znení Miro Noga) a celý gang v čase, keď Andy odchádza na vysokú školu a jeho verné hračky sa ocitnú... v škôlke!

No malí nespratníci sa na hračky vrhnú svojimi lepkavými prstami a tak sa zrodí veľkolepý plán na útek v znamení hesla Všetci za jedného, jeden za všetkých.

K dobrodružstvu sa pridáva plejáda nových tvárí – niektoré z plastu, iné z plyšu – ikonický partner Barbie, Ken (v origináli Michael Keaton a v slovenskom znení Michal Kľučka), ježko v bavorskom kostýme (v origináli Timothy Dalton), a ružový plyšový medveď Laco s jahodovou vôňou.

Režisér Lee Unkrich sa snažil pokračovať v pixarovskej tradícii spojiť humor s dobre postaveným príbehom. „Toy Story 3 je film o zmene,” hovorí. "Je to príbeh o tom, ako treba prijať zmeny, ktoré nám život prináša. Postavy sa ocitnú zoči-voči veľkým zmenám a musia túto situáciu zvládnuť. Woody a ostatné hračky sa musia vyrovnať s faktom, že Andy z nich už 'vyrástol'”. Aj Andy sa sám vyrovnáva s tým, že sa stáva dospelým a odchádza z domu na vysokú školu. Andyho mama musí zase prijať, že jej synček vyrástol a odchádza do sveta. Náš príbeh sa začína v kľúčovom momente života jeho známych protagonistov.

Na Slovensku uvidia diváci tento mimoriadne úspešný film so slovenským dabingom 19. augusta 2010. Vo vybraných kinách s digitálnou technológiou samozrejme aj v 3D!

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu