Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Terchovský Budzogáň s fínskou skupinou Sunrise Avenue!

Aj tento rok sa otvoria brány amfiteátra v Terchovej a privítajú návštevníkov 2. ročníka festivalu Terchovský Budzogáň, a to 14. a 15. Augusta 2008. Počas týchto dvoch dní si návštevníci budú môcť vychutnať vystúpenia nielen domácich, ale aj zahraničných kapiel.

Hlavnou hviezdou tohto ročníka je fínska rocková skupina Sunrise Avenue, ktorá si získala fanúšikov po celom svete hlavne vďaka svojmu hitu „Fairytale Gone Bad“. Tej sa veľmi dobre darilo aj v slovenských rádiách, kde dlhé týždne patrila medzi najhranejšie skladby. Rockové kvarteto zo severu poteší fanúšikov gitarovej hudby v prvý deň festivalu, 14. augusta 2008 (štvrtok). Okrem nich sa na pódiu predstavia aj zástupcovia domácej scény – Peter Cmorik so skupinou a skupina Horkýže Slíže.

Festival pokračuje druhým dňom, 15. augusta (piatok), kedy sa môžete tešiť na kapely HT, Arzén a velikánov z Čiech, ktorí sú vždy veľkým ťahákom „pravoverných rockerov“ – skupinu Kabát.

Zoznam interpretov však týmito menami nie je v žiadnom prípade konečný. Nové skupiny, časový harmonogram alebo prípadné zmeny, ktoré sa týkajú festivalu, budú samozrejme včas oznámené.

Vstupeky si môžete zakúpiť v predpredaji TU >>
Prvých 30 dní predaja je uvádzacia špeciálna cena 690,-Sk za dvojdňovú vstupenku na festival.
Viac informácii o festivale nájdete na www.budzogan.sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu