Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Desmod & Chinaski Tour: Prvé dva koncerty videlo 7 tisíc ľudí!

Skupina Chinaski. Zobraziť galériu (4)
Skupina Chinaski.

KOŠICE - Začiatok Desmod & Chinaski Kyvadlo Tour 2008 potvrdil očakávania. Takmer vypredaná hala Cassosport v Košiciach kam sa muselo turné pre veľký záujem presunúť z menšej Infiniti Arény zažila bombastický úvod spoločného turné dvoch najpopulárnejších skupín v Čechách a na Slovensku.

Podobne dopadol aj včerajší koncert v prešovskej športovej hale. Tesne po 19tej hodine sa na veľkolepo riešenom pódiu predstavila skupina Metropolis, ktorá prítomných divákov správne „nažhavila“ svojou hutnou rockovou nádielkou, po ktorej svoje najväčšie hity známe aj na Slovensku odprezentovali Chinaski.

Potom už bolo pódium pripravené pre najväčšiu hviezdu večera, ktorá si pre prítomných pripravila aj niekoľko prekvapení: „Na štyroch zo všetkých koncertov sa môže jeden z fanúšikov tešiť na motocyklový skúter, avšak kde všade ich rozdáme to v tejto chvíli ešte neprezradím, ani podmienky za ktorých sa dá získať“ naznačil ďalší bonus pre všetkých prítomných manažér turné Michal Kožuch. Dodal, že skúter v Košiciach si odniesla mladá dievčina, ktorá zvládla veľmi jednoduchú úlohu.

Prekvapili aj tri vokalistky Natália Hatalová, Katka Smolinská a Lucia Nováková, ktoré svojim školáckym „sexi lookom“ nielen skvelo doplňajú scénu, ale výborne sekundujú Kulymu takmer počas celého koncertu, v ktorom sa predstaví každá aj v sólo skladbe za doprovodu sk.Desmod. Jedna z nich si tiež „strihne“ hitovku „Pár dní“ s Kulym – na úvod turné v Košiciach svoju veľmi vydarenú verziu Zuzky Smatanovej mohla ponúknuť Lucia Nováková.

Rešpekt z doteraz najväčšej scény na turné sk.Desmod neskrýval pred koncertom ani frontman Kuly: „Na tejto scéne sme strávili počas príprav niekoľko dní, ale doteraz sme ju mali „posadenú“ na parketách v kulturáku, kde sme cvičili a teraz keď to vidím, už zdvihnuté do koncertnej výšky začínam mať obavy...“. Tie sa však rozplynuli s úvodom koncertu, v ktorom nechýbali ich najväčšie hity, ale napríklad aj bubenícke mini predstavenie speváka skupiny.

Po prvých dvoch koncertoch v Košiciach a Prešove sa turné presúva do Humenného, potom nasledujú Michalovce, Ružomberok, dvakrát Nitra, Poprad, Púchov, Bratislava a Kyvadlo Tour skončí v Banskej Bystrici 17.apríla.


DESMOD & CHINASKI KYVADLO TOUR 2008
28.03.08 HUMENNÉ - ŠPORTOVÁ HALA
29.03.08 MICHALOVCE - „nová“ ŠPORTOVÁ HALA
04.04.08 RUŽOMBEROK - ŠH KONIAREŇ
05.04.08 NITRA - ŠPORTOVÁ HALA
06.04.08 NITRA - ŠPORTOVÁ HALA
08.04.08 POPRAD - ARÉNA POPRAD
09.04.08 PÚCHOV - ŠPORTOVÁ HALA
15.04.08 BRATISLAVA - ŠPORTOVÁ HALA PASIENKY
17.04.08 BANSKÁ BYSTRICA - ŠH ŠTIAVNIČKY
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu