Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Desmod & Chinaski Tour: Začiatok vo veľkom štýle!

Kuly zo skupiny Desmod.
Kuly zo skupiny Desmod.

BRATISLAVA - Už o týždeň 25.marca štartuje koncertom v Košiciach spoločné turné najobľúbenejších kapiel v Čechách a na Slovensku. Prvý koncert však sprevádzajú príjemné „problémy“: Infiniti Aréna nestačí pokryť záujem divákov a tak sa koncert presúva do Športovej haly Cassosport!

Niet sa čo čudovať, veď v histórii česko-slovenskej pop music pôjde skutočne o málo vídané – a najmä počuté - spojenie dvoch Zlatých slávikov na jednom pódiu (Desmod 2006, 2007, Chinaski 2005). „Dúfame, že takýto záujem vydrží ľuďom po celom Slovensku, kde sa s chalanmi chystáme. Za obe kapely môžem sľúbiť, že sa im oplatí prísť.“ pozýva na koncerty čerstvý „Oto 2007“ Kuly z kapely Desmod.

Svojimi koncertami potešia postupne fanúšikov v Košiciach, Prešove, Humennom, Michalovciach, Ružomberku, Nitre, Poprade, Púchove, Bratislave a Kyvadlo Tour zakončia v Banskej Bystrici 17.apríla.

10 koncertov spolu s Desmodom, Chinaski a predkapelou Metropolis absolvujú aj tri vokálistky, z ktorých minimálne dve mená si určite pamätá nejeden fanúšik posledného ročníka Superstar na Slovensku: Natália Hatalová a Katka Smolinská. Tie dopĺňa ďalšia úspešná súťažiaca zo speváckej súťaže - partizánskej Zlatej Črievičky Lucia Nováková.

DESMOD & CHINASKI KYVADLO TOUR 2008 sľubuje to najlepšie a najobĺúbenejšie, čo hudobná scéna oboch susediacich krajín ponúka. Turné je zároveň súčasťou predstavenia nového albumu nitrianskych rockerov, ktorý žne úspech za úspechom vďaka novinkám „Čierna diera“ a „Zober ma domov“.

Atraktivitu turné má podčiarknúť aj samotná velkolepá zvuková a svetelná aparatúra, ktorá narobila starosti v nejednej športovej hale, kde sa kapely chystajú: „Pred turné by som nepovedal, že budeme musieť napr. na bratislavských Pasienkoch riešiť výšku použitej aparatúry, keďže nám tá nestačila ani po zdvihnutí basketbalových košov.

A to tam už hrali aj väčšie kapely.“ smial sa jeden z organizátorov turné Mišo Kožuch. Zároveň dodal, že vstupenky sa okrem Košíc míňajú rýchlo aj v rodnej Nitre, kde sa vraj schyľuje k pridaniu ďalšieho koncertu. Na všetky koncerty platí jednotné vstupné, ktoré je v predpredaji za zľavnenú cenu.


DESMOD & CHINASKI KYVADLO TOUR 2008
25.03.08 KOŠICE - ŠH CASSOSPORT
26.03.08 PREŠOV - MESTSKÁ ŠPORTOVÁ HALA
28.03.08 HUMENNÉ - ŠPORTOVÁ HALA
29.03.08 MICHALOVCE - „nová“ ŠPORTOVÁ HALA
04.04.08 RUŽOMBEROK - ŠH KONIAREŇ
05.04.08 NITRA - ŠPORTOVÁ HALA
08.04.08 POPRAD - ARÉNA POPRAD
09.04.08 PÚCHOV - ŠPORTOVÁ HALA
15.04.08 BRATISLAVA - ŠPORTOVÁ HALA PASIENKY
17.04.08 BANSKÁ BYSTRICA - ŠH ŠTIAVNIČKY
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu