Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Desmod & Chinaski Tour: Vypredaný ďalší koncert!

Na koncerte vystúpi aj Michal Malátný zo skupiny Chinaski.
Na koncerte vystúpi aj Michal Malátný zo skupiny Chinaski.

BRATISLAVA - S ubudajúcim časom do začiatku Desmod & Chinaski Kyvadlo Tour 2008 prichádzajú zo zákulisia turné ďalšie skvelé správy. Po tom, čo v Košiciach na otváracom koncerte „museli“ pre veľký záujem vymeniť halu Infiniti za väčšiu Cassosport, vypredané ohlásila aj ich domovská scéna v Nitre!

Preto sa organizátori turné rozhodli spraviť výnimku a v rodnej Nitre bude táto show až dvakrát ! Organizátor turné Mišo Kožuch: „Potvrdzujem, že pre doslova obrovský záujem sme sa definitívne rozhodli v Nitre pridať ďalší koncert, a to hneď na druhý deň 6.apríla. Prezradím aj ďalšiu správu, ktorej sa veľmi tešíme. Po tom, čo sme pre zväčšenie kapacity menili miesto prvého koncertu turné v Košiciach je už aj ŠH Cassosport takmer vypredaná a v predaji ostáva už len pár stoviek voľných vstupeniek...“.

V súčasnosti si už chalani zo skupiny užívajú sviatočnú pohodu po nabitom programe v Brusne, kde si niekoľko dní mali možnosť do sýtosti naskúšať koncertný program, keďže tentoraz nepôjde len o samotnú muziku: „Na turné vezieme obrovskú scénu, veľké obrazovky, množstvo svetiel a vôbec fantastický zvuk – na to doteraz naši fanúšikovia neboli zvyknutí na našich koncertoch. Aj takto im chceme poďakovať za priazeň, ktorú nám neustále preukazujú a chceme im ponúknuť fakt veľkú „show“, neskrýval nadšenie frontman skupiny Kuly.

Prvý koncert je už 25. marca v Košiciach, potom nasleduje Prešov, Humenné, Michalovce, Ružomberok, dvakrát Nitra, Poprad, Púchov, Bratislava a Kyvadlo Tour skončí v Banskej Bystrici 17.apríla. 11 koncertov spolu s Desmodom, Chinaski a predkapelou Metropolis absolvujú aj tri vokalistky: Natália Hatalová, Katka Smolinská a Lucia Nováková.

DESMOD & CHINASKI KYVADLO TOUR 2008 je zároveň súčasťou predstavenia nového albumu nitrianskych rockerov, ktorý žne úspech za úspechom vďaka novinkám „Čierna diera“ a „Zober ma domov“.


DESMOD & CHINASKI KYVADLO TOUR 2008
25.03.08 KOŠICE - ŠH CASSOSPORT
26.03.08 PREŠOV - MESTSKÁ ŠPORTOVÁ HALA
28.03.08 HUMENNÉ - ŠPORTOVÁ HALA
29.03.08 MICHALOVCE - „nová“ ŠPORTOVÁ HALA
04.04.08 RUŽOMBEROK - ŠH KONIAREŇ
05.04.08 NITRA - ŠPORTOVÁ HALA
06.04.08 NITRA - ŠPORTOVÁ HALA
08.04.08 POPRAD - ARÉNA POPRAD
09.04.08 PÚCHOV - ŠPORTOVÁ HALA
15.04.08 BRATISLAVA - ŠPORTOVÁ HALA PASIENKY
17.04.08 BANSKÁ BYSTRICA - ŠH ŠTIAVNIČKY
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu