Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Kim Wilde na Slovensku!

Kim Wilde Zobraziť galériu (3)
Kim Wilde

Už viac ako 20 rokov uplynulo odvtedy, čo KIM WILDE nahrala svoj prvý veľký hit ,,Kids In America“. Teraz sa na hudobnej scéne prezentuje svojim novým štúdiovým albumom ,,Never Say Never“.

V 80-tych rokoch bola táto speváčka najúspešnejšou spomedzi všetkých anglických ženských speváckych hviezd. Predala viac ako 10 miliónov albumov a 20 miliónov singlov. V hitparádach mala 14 No.1 hitov a viac ako 50 skladieb sa umiestnilo v TOP 5 celosvetovo. Obrovským úspechom bolo aj ovládnutie americkej hitparády piesňou ,,You Keep Me Hangin’ On“. Počas svojej kariéry získala viaceré zlaté i platinové ocenenia. Na koncertných turné vystúpila s takými hviezdami ako Michael Jackson, či David Bowie. Francúzi ju považujú za Brigitte Bardot rockovej scény a v Nemecku ju považujú za sexsymbol 80-tych rokov.

Jej najnovšie CD vzniklo pod dohľadom producenta UWE FAHRENKROG-PETERSENA (NENA). Okrem ôsmich absolútne nových skladieb sú na albume aj prepracované verzie šiestich pôvodne najväčších hitov (,,Kids In America“, ,,Cambodia“) spoločne s piesňou ,,You Came“, ktorá bola v auguste predstavená ako prvá singlová nahrávka k novému albumu. Hosťom na aktuálnej novinke je známa spevácka hviezda - NENA.

KIM WILDE sa na Slovensku predstaví v rámci svojho aktuálneho turné. Na pódiu zaznejú všetky známe hity, a taktiež novinky z posledného albumu Never Say Never (vydaný 8.9.2006).

Kim Wilde vystúpi 23.3.2007 o 20:00 hod. v STEEL ARÉNE v KOŠICIACH

Vstupenky na vystúpenie KIM WILDE v predaji za cenu od 490,-Sk.
Február: cena vstupenky od 490,-Sk do 890,-Sk
Marec: cena vstupenky od 590,-Sk do 990,-Sk
Hromadné objednávky a infolinka: 0918 529 579.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu