Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Polnoc u Hitchcocka hostí The Sweet life society

Fenomenálny majster hororu Alfred Hitchcock!
Fenomenálny majster hororu Alfred Hitchcock! (Zdroj: Bateliér)

Prvú novembrovú sobotu dňa 03.11. 2012 sa v bratislavskom Batelieri na Továrenskej 14 vrátime do čias “old hollywood glamour”. Po augustovej dobovej party z čias Kennedyovcov bude tentokrát hostiteľom v tomto nostalgickom období Všechsvätých fenomenálny majster hororu Alfred Hitchcock!

Namiesto organizovania všedného helloweenovského večierka sa organizátori pokúsia vzdať hold najvýznamnejšiemu filmovému režisérov všetkých čias a inovátorovi v oblasti hororu a thrilleru Sirovi Hitchcockovi. Veď kto by nepoznal majstrovské Psycho, Vertigo či Vtáky! No predstavíme si aj menej známe kúsky..

Na vytvorenie dobovej atmtosféry sú okrem videoprojekcie a artefaktov pripomínajúcich Hitchcockove filmy pripravené aj old-fashioned koktejly a mystické a tajomné veštenie z ruky. Samozrejmosťou je odporúčaný dresscode, v rámci ktorého môžu ako inšpirácia pre dámy poslúžiť Alfredove filmové múzy :  distingvovaná Joan Fontaine, fenomenálna Ingrid Bergman, elegantná Grace Kelly, zmyselná Kim Novak, sympatická Eva Marie Saint, kultová Janet Leigh či ikonická Tippi Hedren. Dobovej vizáži a odievaniu bude venovaný aj workshop Mgr. art. Zuzany Formánkovej spolu s možnosťou priamo na mieste využiť pomoc vizážistky. K zvečeneniu jedinečnosti tohto večera napomôže súťaž o retro filmovú kameru od Lomography.

Najdôležitejšou zostáva ale samozrejme hudba, o ktorú sa tentokrát v rámci svojho európskeho turné postará hosť priamo z Talianska – The Sweet life society! Tejto talentovanej skupine nestačí vŕzgajúci a praskajúci zvuk starých vinylov, a tak súčasné kombinujú s old schoolovým “Cotton clubom” a živými nástrojmi, čím kultúru obľúbenej swingovej kultúry obohacujú o nový rozmer. Vo svojom vystúpení predvedú majstrovské scratchovanie so živým sprievodným spevom, Djing s hraním na trúbku, saxofón, klarinet a flautu. Z domácich rezidentov sa za gramofónmi predstaví Dj Wosa.

Dámy a páni, satén a perly sú nutnosťou, diamanty večné, zábava garantovaná!

Partnermi podujatia sú Radio FM a Lomography.

Viac informácií o podujatí nájdete aj na: http://www.facebook.com/events/291264247655998/?fref=ts

A o kapele The Sweet life society na: http://www.thesweetliferecords.com

 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu