Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Open Mic - Noc pesničkárov: Príďte si zahrať a vypočuť!

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA - Ste fanúšikom hudby, no skladby ozývajúce sa z rádií vás akosi neberú? Unavujú vás už stále tie isté opakujúce sa tváre slovenskej hudobnej scény? Radi by ste zažili konečne niečo nové? V tom prípade je “OPEN MIC: NOC PESNIČKÁROV“ pre Vás to pravé!

Hlavnou myšlienkou tohto projektu je dať šancu hudobníkom na prezentáciu vlastnej tvorby a podeliť sa tak o ňu s ostatnými. Od každého účastníka si budete môcť vypočuť niekoľko skladieb v štýle unplugged. NOC PESNIČKÁROV“ sa koná každý druhý týždeň v hudobnom klube British Rock Stars na Pánskej ulici 14 v Bratislave.

Staňte sa fanúšikmi tohto originálneho projektu a príďte podporiť nádejné hudobné talenty do priestorov British Rock Stars najbližšie už v utorok 29. mája. Jediné, čo si potrebujete vziať so sebou, je dobrá nálada, o ostatné sa už postaráme my a samotní protagonisti.

V prípade, že máte záujem na „Noci pesničkárov“ byť jedným z účinkujúcich, stačí napísať na e-mailovú adresu openmicBRS@gmail.com . Dajte nám o sebe vedieť! Šancu dostanú najmä tí, ktorí si vystačia s akustickou gitarou, prípadne inými doplňujúcimi nástrojmi. Projekt je technicky nenáročný, čím sa stáva dostupným naozaj pre všetkých.

Čakáme vás v utorok 29. mája o 20:00 v British Rock Stars. Viac informácií sa dozviete tu a tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu