Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rapujúce prasiatko krstným otcom CD

Krst CD Zobraziť galériu (5)
Krst CD

Mariána Labudu mladšieho poznajú deti predovšetkým ako šarmantné "rapujúce prasiatko". Na CD Veľkí herci spievajú malým deťom 2 sa jeho rap stal detským hitom.

Je teda krstným otcom tretieho CD s ilustrovanou knižkou Veľkí herci spievajú malým deťom 3, ktoré bolo slávnostne pokrstené 23.11. v bratislavskej Design Factory. Zaspievať pesničky z CD prišli aj Juraj Kemka, Lukáš Latinák a Marián Miezga, ktorí si pesničku o vlkovi evidentne užívali.

Tak ako na prvých dvoch CD s knižkou, aj na tomto spievajú známi slovenskí herci pesničky pre deti a sami ich aj ilustrujú. Zaspievali si na ňom napríklad Ivan Romančík, Miroslav Noga, Ján Gallovič, Nela Pocisková, Zuzana Haasova, Lucia Lužinská, Linda Ballová, ako aj herci z televíznej Partičky Lukáš Latinák, Robert Jakab, Juraj Kemka, Marián Miezga. Aj tu je veľa temperamentných pesničiek, s hudbou dobrých muzikantov, s milými, vtipnými textami. Veľkým úspechom tohto projektu je, že sa predajom dvoch dielov CD podarilo finančne prispieť oddeleniam detskej onkológie slovenských nemocníc. Sisa Michalidesová, skladateľka, herečka a interpretka, ktorá s nápadom prišla, sa totiž na jednom z týchto oddelení liečila jeden rok. Prvý diel série medzitým získal Platinovú platňu za predaj 5 000 kusov.

Pesničky na predchádzajúcich dvoch dieloch CD naspievali napr. aj Zuzana Kronerová, Stano Dančiak, Milan Lasica, Maroš Kramár, Petra Polnišová a iní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu