Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

November v Ateliéri Babylon

November v Ateliéri Babylon Zobraziť galériu (5)
November v Ateliéri Babylon

November v Ateliéri Babylon začne skutočne veľkolepo. Na 2. novembra je pripravená premiéra divadelnej hry Lordi, ktorú uvádza Babylon ako jediné divadlo na Slovensku.. Hra si uťahuje z mužskej samoľúbosti , ale je aj oslavou pevného priateľstva, a diváci v nej uvidia Maroša Kramára, Jozefa Vajdu a Petra Šimuna. Kto nestihne premiéru, môže sa prísť na ješitných Lordov pozrieť aj 29. novembra.

Speváčka Tonya Graves sa síce venuje hudobnej spolupráci s kapelou Monkey Business a bigbandom New Orchestra of Dreams,no rozhodla sa vyskúšať aj sólovú dráhu. Hoci svoj prvý samostatný hudobný „ prírastok“  s názvom I´m the only me  pokrstí v Čechách až 21. novembra, slovenskí fanúšikovia si  túto slávu budú môcť vychutnať už v predstihu – 3. novembra.

Fanúšikovia Ska sa môžu tešiť na koncert Polemicu, ktorý vystúpi v Ateliéri Babylon 5. novembra. Neprehliadnuteľná hudobná partička zahrá notoricky známe hity ako Komplikovaná či Ona je taká, ale aj novinky z posledného albumu Horúce časy.

Ďalšia výborná hudobná udalosť  nenechá na seba dlho čakať. České zoskupenie J.A. R s frontmanom Romanom Holým rozprúdi Ateliér Babylon 10. novembra.

Svoj nový album Perfect  Darkness predstavia 16. novembra britskí Fink. Kapela, ktorá si slovenských fanúšikov podmanila na festivale NouveauNu_FM 2009 sa pohybuje na pomedzí bluesu, folku a dubu, všade prítomná je minimalistická akustická gitara, popretkávaná elektronikou. Koncert bude na sedenie s obmedzenou kapacitou, preto neváhajte  a kúpte si lístok v dostatočnom predstihu!

V hre Šťuka na večeru sa 17. novembra diváci dozvedia, že kto druhému jamu kope, sám do nej spadne. V hrôzostrašnej komédii sa môžu tešiť na skutočný herecký koncert –  v hre sa predstavia Květa Fialová, Naďa Konvalinková, Libuše Švormová a Václav Podstránecký.

Komédia na veľmi aktuálnu tému – lásku v čase finančnej krízy ponúka príbeh o mladom manažérovi, ktorý po uši v dlhoch využije celosvetovej pandémie úprimnosti a pokúsi sa kvôli peniazom zviesť svoju starnúcu nadriadenú, bez toho, aby by si vedel predstaviť, aký veľký škandál tým spôsobí. Ako to dopadne, sa dozvedia tí, ktorí si nenechajú ujsť Soukromý skandál  v divadle Ateliér Babylon 19. novembra. V hre sa predstavia Kryštof Hádek, Eva Holubová, Maroš Kramár, Kristýna Fuitová Nováková a Alexander Hemala.

Nightwork je česká skupina, ktorá sa snaží v prvom rade rozveseliť a pobaviť publikum.  Presvedčiť sa o tom môžete v Ateliéri Babylon  25. novembra. Svojráznemu  zoskupeniu  na čele s Vojtom Dykom a Jakubom Prachařom pri tvorbe hudby rozhodne nechýba zmysel pre humor, hudobný štýl kapely sa dá charakterizovať ako  moderné discofunky prepojené s elektronickou hudbou a Worldmusic.

Všetko o pripravovaných, skutočne jedinečných, divadelných a hudobných predstaveniach nájdete na www.atelierbabylon.sk alebo http://www.facebook.com/atelierbabylon.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu