Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Blatový festival priamo v Bratislave!

Mudfest 2011
Mudfest 2011

BRATISLAVA - Priamo v Bratislave v časti Petržalka sa v dňoch 1.-3. júla 2011 uskutoční originálny blatový festival pod názvom MUDFEST. Motoristické, športové a hudobné podujatie plné blata a ešte raz blata prinesie nadšencom motorizmu ten najoriginálnejší, najšpinavší a najbláznivejší spôsob motoristického vyžitia aký si dokážete predstaviť!

Tri dni nabité exhibíciami, súťažami, predvádzacími jazdami automobiliek potešia naozaj každého návštevníka, ktorý si chce vyskúšať ako sa jazdí v ťažkom teréne a hlavne na blate. Registrovaní jazdci a ostatní návštevníci festivalu budú mať takto možnosť vyskúšať si čo všetko ich Off-road, SUV, ATV alebo motorka naozaj zvládne.

Okrem iného vás čakajú adrenalínové exhibície FMX riders, ukážky ťažkej vojenskej techniky v náročnom teréne, preťahovanie vozidiel na blate, pestrý hudobný program a korunku festivalu dostane MISS MUDFEST. Športovci si môžu vychutnať Painball, Let balónom, kĺzačky pre nafukovacie kolesá a iné.

MudFest  je pre Vás ten pravý motoristický zážitok, ktorý zaručuje adrenalín v krvi a absolútne nové zážitky z originálneho letného festivalu. “

Všetky informácie o festivale MudFest 2011 nájdete na www.mudfest.sk

Predpredaj vstupeniek v sieti TICKETSTREAM

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu