Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Maestro Dvorský pokrstil nové CD Báthoryčka

Dvorský, Hasprová a Javorský Zobraziť galériu (3)
Dvorský, Hasprová a Javorský

Divadlo Nová scéna sa rozhodlo zvečniť hudbu z muzikálu Báthoryčka a vo štvrtok 12. mája sa uskutočnil v divadle slávnostný krst. Pán Peter Dvorský prijal úlohu krstného otca a spoločne s Katkou Hasprovou, ktorá naspievala hlavnú úlohy Báthoryčky na CD, krstili krvavým červeným vínom z historickej čaše.

O hudobnú náladu sa postarala spevom nie len spomínaná Katka Hasprová, ale aj  vynikajúci herci Divadla Nová scéna a zároveň účinkujúci z muzikálu  Báthoryčka  Pavol Plevčík a Robert Halák.

Príjemnú atmosféru krstu znásobila prítomnosť mnohých zaujímavých hostí nie len z hudobnej a divadelnej oblasti , ktorí si nenechali ujsť túto udalosť. Vašo Patejdl, pani Mária Kráľovičová,  Soňa Valentová,  Ľubomír Feldek, Boris Kollár, Braňo Záhradník, Štefan Skrúcaný   a mnohí ďalší. Všetci hostia sa  po pokrstení CD-čka presunuli do hľadiska divadla, kde si vychutnali celé predstavenie Báthoryčka.

CD bude k dispozícii v predaji priamo v Divadle Nová scéna v Bratislave v pokladnici na Kollárovom námestí 20, alebo priamo počas predstavení v divadle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu