Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sny kapitána Nema podľa Popoviča

Ženské telo ponorené vo vodnej hladine je pôvabným motívom Popovičovej výstavy. Zobraziť galériu (3)
Ženské telo ponorené vo vodnej hladine je pôvabným motívom Popovičovej výstavy.

BRATISLAVA - Slovenský fotograf Dávid Popovič (39), minuloročný víťaz súťaže Fotograf roka v kategórii Objektív z ciest, vie, aké nádherné sú morské víly. Zábermi nielen spod vodnej hladiny odhaľuje krásy nahého ženského tela a šumivej vody na svojej výstave osemnástich fotografií s názvom Sny kapitána Nema.

Milovník krásnych žien a vody sa nechal inšpirovať oboma svojimi veľkými vášňami a pomocou bývalých priateliek a spolužiačok nafotil sériu aktov z podvodného sveta. Každá z unikátnych snímok, ktoré vznikali v priebehu dvoch mesiacov, má hodnotu piatich tisícok slovenských korún.

„Už mám aj záujemcu,“ pochválil sa fotograf, ktorý v auguste plánuje odcestovať za ďalšími snímkami do susedného Poľska. Syn známeho fotografa Ivana Popoviča, ktorému v marci zrušili výstavu malieb ženských tiel s názvom Intimity v Štúdiu L + S, zažil na vlastnej koži aj zrušenie svojej výstavy, našťastie len na chvíľu. Prednedávnom totiž v bratislavskej kaviarni, kde svoje obrazy vystavuje, kvôli spoločenskej akcii zvesili na dve hodiny všetky fotografie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu