Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Margite zhorela strecha nad hlavou

V nemocnici ženu ošetrili a po dlhých rokoch má na sebe čisté pyžamo.
V nemocnici ženu ošetrili a po dlhých rokoch má na sebe čisté pyžamo.

ČADCA - Vydýchli si. Za "susedu" už nemajú Margitu Urbaníkovú (67) z Čadce, ktorá tri roky bývala vo vraku auta a znepríjemňovala život ľuďom žijúcim v blízkych panelákoch. Vymrznutá, zranená a špinavá skončila žena v čadčianskej nemocnici.

Koncom minulého týždňa sa totiž od ohorkov chytilo "jej" auto. Susedia zbadali, ako sa z vraku dymí a zavolali pomoc. Hasiči museli porozbíjať okná, aby oheň uhasili. Žena vo vraku v tom čase, našťastie, nebola. Oheň jej však vzal strechu nad hlavou, a tak sa vybrala pešo hľadať iné miesto na bývanie.

Práve prechádzala cez železničné koľaje, keď prichádzal osobný vlak. Zachytil ju, utrpela ľahšie zranenia - má rozbitú hlavu. Teraz leží na úrazovom oddelení nemocnice v Čadci. O jej zdravotnom stave sa nechceli vyjadriť ošetrujúci lekár ani primár oddelenia. Personál mal vraj čo robiť, aby M. Urbaníkovú poriadne okúpal. "Umývali sme ju vyše hodiny. Bola v hroznom stave," prezradila zdravotná sestra. Otázne je, či bezdomovkyňa v nemocnici zostane. Keď tam bola naposledy, ušla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu