Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Poznáme výhercov súťaže s filmom Jack Ryan: V utajení

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Barracuda)

Topky.sk a spoločnosť Barracuda Movie si pre Vás pripravili súťaž s novým strhujúcim thrillerom Jack Ryan: V utajení, ktorý môžete vidieť v kinách od 30.januára.

Jack Ryan, kultová postava z pera Toma Clancyho sa vracia na filmové plátna v napínavom thrilleri. Keď sa aktivuje globálna teroristická sieť, skvelý analytik CIA Jack Ryan (Chris Pine) nemá inú možnosť ako zasiahnuť. Každý, koho sa táto situácia týka môže niečo stratiť alebo niečo skrýva . Komu môže Jack veriť?

Keď Jack Ryan, tajný agent – nováčik v radoch CIA zachytí neštandardnú operáciu prevedenú ruským finančným gigantom pošle ho jeho nadriadený dôstojník (Kevin Costner) do Moskvy, aby na mieste zistil čo sa deje. Jack sa hneď po prílete musí premeniť z finančného úradníka na akčného hrdinu so všetkým čo k tomu patrí, pretože jeho prítomnosť v ruskej metropole nie je vítaná. Jeho pôvodne priateľský sprievodca mu to dá dosť jasne najavo tým, že sa ho pokúsi zlikvidovať. Prvé kolo Jack prežije a postúpi do druhého – k stretnutiu so samotným  oligarchom, ktorý zosnoval plán schopný zásadne otriasť svetovou stabilitou. Zdanlivo má k dispozícii všetky tromfy vrátane Jackovej ženy Cathy (Keira Knightley).

Zapojte sa do súťaže a máte možnosť vyhrať 1x pero s kamerou a 1x cestovný adaptér.

Stačí ak správne zodpoviete na nasledujúcu súťažnú otázku.

Kedy má film Jack Ryan: V utajení slovenskú premiéru?

1) 29.januára

2) 30.januára

3) 31.januára

Výhercovia:

Katarína Kašubová, Bratislava

Jozef Slameník, Hruštín

Blahoželáme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu