Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Televízna hviezda s holou hlavou: Oplešatela len za 3 mesiace!

Televízna moderátorka stratila väčšinu vlasov - je plešatá Zobraziť galériu (8)
Televízna moderátorka stratila väčšinu vlasov - je plešatá

EDINBURGH – Jej nočná mora sa stala skutočnosťou! To, čo si množstvo žien ani len nedokáže predstaviť, si škótska moderátorka musela prežiť na vlastnej koži. Gail Porter (39) má do dôchodku síce ďaleko, ale už je bez vlasov... A to málo, čo jej zostalo, si radšej nechala vyholiť!

Pred prahom štyridsiatky takmer úplne plešatá! Tak dopadla sympatická Škótka, ktorá včera podstúpila drastickú zmenu účesu. Nie však dobrovoľne. Za jej odvážny krok môže autoimunitná neinfekčná choroba zvaná alopécia. Tá spôsobila, že Gail sa prebúdzala s chumáčmi vlasov na vankúši. Až jej zostalo len zopár prameňov!

Holá hlava a vpredu malé číro! S takým imidžom moderátorka šokovala prostredníctvom svojho profilu v sieti Twitter, kde zverejnila čerstvé zábery od „kaderníka“. Toto radikálne rozhodnutie však zďaleka nebolo nepremyslené, práve naopak. O svoje pocity sa neustále delila písaním statusov: „Premýšľam nad tým, že najlepším riešením je vyholenie. Neunesiem myšlienku ďalšieho rána s vankúšom plným vlasov. Mala by som to dať na YouTube?“

Pohrávať s odvážnym nápadom sa prestala o približne hodinu neskôr – rozhodla sa konať. Oporou jej pri tom boli najbližší: milenec Jonny Davies, ktorý sa chopil strojčeka a malá dcérka Honey.

Ostáva len dúfať, že aj vďaka takémuto šialenému kroku sa jej stav čím skôr zlepší. Gail totiž alopéciou netrpí po prvý raz. Objavila sa u nej už v roku 2005, no 75% vypadnutých vlasov jej nakoniec dorástlo. Keď sa však zdalo, že sa ho navždy zbavila, ochorenie zaútočilo znova. Opätovné vypadávanie vlasov štyridsiatnička zaznamenala v novembri minulého roka. Väčšinu prameňov teda stratila iba za tri mesiace.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu