Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vlasy ju zmenili na nepoznanie: Viete, kto to je?!

Áčkovu herečku v štýle Barbie by spoznal zrejme iba málokto Zobraziť galériu (12)
Áčkovu herečku v štýle Barbie by spoznal zrejme iba málokto

LOS ANGELES – Tomu sa hovorí šok! Vlasy síce dokážu človeka dosť zmeniť, v tomto prípade však preslávená herečka vyzerá doslova na nepoznanie. Blond vlasy, ofina a iný mejkap – kto by za touto premenou hľadal práve Jennifer Aniston (41)?

Ako Barbie v posteli! Tak zapózovala Jennifer pre magazín Allure – a jej snímky vyzerajú naozaj prekvapujúco. So svetlými vlasmi, šikmo zastrihnutou hustou ofinou a do ružova tónovaným mejkapom by herečku asi spoznal len málokto.

Namiesto chlapa plyšák! Jennifer pri fotení pózovala v jednoduchej rozopnutej pyžame a fotografovi dovolila, aby zachytil aj náznak jej poprsia. Partnera jej pritom robil roztomilý plyšový medvedík s ružovou stužkou okolo krku. Ktovie, či herečke muža nahrádza hračka aj v skutočnom živote!

Blondínka sa skôr ako o svojom milostnom živote rozhovorila aj o tom, ako veľmi neznášala preslávený účes seriálovej Rachel: „Myslím, že to bol najškaredší účes, aký som kedy videla.“ Jennifer v rozhovore ďalej priznala, že keby nebola herečkou, chcela by plánovať oslavy. „Mala by som byť párty-plánovačkou. Viem skvele namixovať hostí podľa typu ich osobností,“ prezradila herečka, ktorá momentálne promuje svoj nový film Just Go With It, v ktorom si zahrala s Nicole Kidman a Adamom Sandlerom.





Viac o Jennifer Aniston nájdete TU: a TU:



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu