Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Modelky ako z rodiny Adamsovcov: Namiesto tváre majú vlasy!

Bizarnej módnej šou dominovali krásky Zobraziť galériu (6)
Bizarnej módnej šou dominovali krásky "bez tváre"

BERLÍN – Mohli byť škaredé ako noc! Návštevníci prehliadky A.F. Vandevorst asi pri pohľade na predvádzajúce modelky zostali poriadne zaskočení. Namiesto sexi tváričiek totiž videli len vlasy – a pri troche šťastia možno kúsoček nosa!

Žiadne oči, pery či líčka! Na tejto módnej prehliadke ste na móle ženskú krásu skrátka obdivovať nemohli. Návrhári sa totiž rozhodli svojim modelkám sčesať vlasy cez celé ich tváre. Výsledok? Skôr ako dokonalé krásky pripomínali bratranca Itta zo seriálu Adamsovci. Ešte šťastie, že aspoň návrhárske duo sa pri poďakovaní zaobišlo bez takejto „vlasovej clony“!

Napriek tomu, že štylista sa s modelkami takto vyhral, samotné ich oblečenie nebolo priveľmi extravagantné, naopak. Väčšinu kúskov by si bez problémov na seba obliekol aj bežný človek. A.Friend je druhotnou, finančne nenáročnejšou, líniou dvojice návrhárov An Vandevorst a Filip Arickxa. K jej uvedeniu prispeli do veľkej miery ich priatelia, ktorí sa sťažovali, že si modely z hlavných kolekcií nemôžu dovoliť. Tvoriví Belgičania si ich nespokojnosť zobrali k srdcu a založili kvalitnú, ale o niečo lacnejšiu líniu A.Friend.

Blond duo návrhárov sa stretlo na vysokej škole v Antverpách ešte v roku 1987. Svoju prvú kolekciu pod značkou A.F. Vandevorst však uviedlo až o desať rokov neskôr. Ich šaty si oblieklo viacero celebrít vrátane herečky Gwyneth Paltrow. Tá však vlasy v tvári určite nemala!

Viac o berlínskom Fashion Week nájdete TU.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu