Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Cruisova žena bez mejkapu: Je z nej zdrogovaná troska!

Manželka Toma Cruisa, Katie Holmes, údajne podľahla drogám Zobraziť galériu (18)
Manželka Toma Cruisa, Katie Holmes, údajne podľahla drogám

LOS ANGELES – Takto vyzerá hollywoodska závisláčka! Aspoň to tvrdí najnovšie vydanie bulvárneho plátku Star s fotografiou Katie Holmes (32) na titulnej strane. Treba uznať, že nenalíčená a s kruhmi pod očami vyzerá herečka naozaj úboho. Katie, v čom to, preboha, lietaš?!

Žiaden mejkap, ležérne zopnuté vlasy a unavený pohľad! Žeby ju takto dokázali vyšťaviť materské povinnosti pri štvorročnej dcére Suri? Ani náhodou! Za takýto herečkin imidž údajne môžu drogy, ktorým holduje v poriadnych množstvách. Časopis Star, ktorý túto šokujúcu informáciu priniesol, tvrdí, že Katie je v drogovom škandále namočená až po uši. A vraj je to jediný dôvod, prečo svojho manžela nedokáže opustiť!

Či už tmavovláska prepadla závislosti alebo nie, v jej manželskom zväzku to škrípe už poriadne dlho. Príčinou nie je nič iné ako nedostatok spoločne strávených chvíľ. Byť matkou na plný úväzok totiž Katie už poriadne lezie na nervy. Zvlášť, pokiaľ svoju zákonitú polovičku vída len sporadicky – a počúva, ako si Tom bez svojich dvoch dievčat užíva!

„Katie má po krk Tomovho cestovania a už sa ani neobťažuje nahadzovať šťastnú tvár,“ prezradil nedávno zdroj blízky prominentnému páru. Ako ďalej dodal, hollywoodsky fešák vo svojich povinnostiach neustále zlyháva a navyše mu to vôbec neprekáža: „Najviac ju štve, že Tom jednoducho akceptuje svoju neschopnosť byť dobrým manželom a otcom.“ Či sa dvojica po početných krízach nakoniec odlúči, zatiaľ isté nie je. Dúfajme však, že v prípade obvinení z drogovej závislosti ide len o falošný poplach.

Ako menila Katie Holmes účesy, nájdete TU:



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu