Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Cruisova žena Katie je v šoku: Bez milosti ju vykopli!

Katie Holmes v úlohe Jackie Kennedy Zobraziť galériu (13)
Katie Holmes v úlohe Jackie Kennedy

LOS ANGELES – Šoubiznis je tvrdý! Na úlohu Jackie Kennedy sa manželka Toma Cruisa, herečka Katie Holmes (32), pripravovala naozaj poctivo. Keď však film dokončila, prišiel šok – dielo sa totiž pred oči diváka vôbec nedostane. A zrejme je za tým politika!

Zostali jej len oči pre plač! To, že sa z televíznych obrazoviek stiahne neúspešný projekt, je normálne. Z osemdielnej minisérie, ktorá je už vyrobená a v ktorej si Katie Holmes zahrala úlohu najznámejšej americkej prvej dámy, Jackie Kennedy, sa však pred divákov nedostalo vôbec nič. A ani sa nedostane!

„Tom so mnou všetko pozeral. Zdalo sa mu to fascinujúce. Pracovala som poriadne tvrdo, pretože ju milujem,“ povedala na margo Jackie herečka. „Na pľaci sme vedeli, že musíme vytvoriť niečo jedinečné, pretože aj títo ľudia boli veľmi jedineční,“ prezradila Katie bez toho, že by čo i len tušila, čo sa udeje. Niekto totiž výsledok za jedinečný nepovažoval ani zďaleka!

Zaúradoval Kennedyovský klan! Zdá sa, že toto dielo bolo tŕňom v oku najmä Jackienej dcéry Caroline, ako aj jej neteri a zároveň manželky herca a kalifornského exguvernéra, Arnolda Schwarzeneggera, Marii Shriver. A z výsledku ich snaženia je jasne vidieť, že ani desaťročia po atentáte na prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho táto rodina nie je bez vplyvu. Ešte vždy sa však šepká o uvedení série v jednej z kanadských televízii. Uvidíme, ako to nakoniec celé dopadne!





Ako menila Katie Holmes účesy, nájdete TU



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu