Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kylie Minogue: Znova prišiel strach

Kylie Minogue Zobraziť galériu (22)
Kylie Minogue

Fanúšikovia a rodina Kylie Minogue (37) žijú v strachu: austrálska speváčka je natoľko zoslabnutá, že už takmer nevychádza z domu. Od chvíle, keď lekári vyslovili šokujúcu diagnózu: rakovina prsníka, uplynulo už pol roka.

Speváčka sa nedávno podrobila úspešnej operácii, avšak teraz nasleduje ešte agresívnejšia forma liečby - chemoterapia. A tá ju vyčerpáva omnoho viac, ako jej organizmus dokáže uniesť. Rodina Kylie si robí o superhviezdu vážne starosti. I keď všetko nasvedčuje tomu, že chemoterapia je úspešná, príbuzní sa obávajú, že Kylie je prislabá a náročnú liečbu nevydrží. Strýko speváčky - Dennis Ridiford povedal: ,,Chemoterapia zaberá. Kylie má polovicu za sebou, ale ešte niekoľko mesiacov pred sebou." Rodina žije v strachu, že Kylie svoju chorobu neprekoná. ,,Je taká desivo vychudnutá. Musí bojovať zo všetkých síl, aby zvládla náročné procedúry, ktoré ešte viac oslabujú."

Ak sa v posledných týždňoch zdalo, že Kylie sa pomaličky zotavuje, dnes to už neplatí. Boj proti rakovine je čoraz tvrdší a vyžaduje si omnoho viac síl, ako momentálne dokáže nazbierať. Nečudo - veď Kylie, známa svojou útlou postavičkou, už váži iba hrozivých 38 kilogramov! Jej mama a snúbenec Olivier Martinez (39) ju preto ani na chvíľku nespustia z očí. Kylie je však naďalej pevne rozhodnutá žiť. ,,Budem patriť k tým, ktorí nad rakovinou zvíťazia," hovorí. Všetci dúfajú spolu s ňou, že to naozaj bude tak.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu